PR CUAET
-
Треба оновити/закрити сторінку і почати заново
-
Едмонтон, дип пошта
-
Я спочатку не читала умови, пробачте. Можу і українською , та суть то одна
-
На жаль
-
Будь-які документи (і навіть печатки) мають бути англійською або французькою. Це дві офіційні мови.
-
Друзі як продовжити оплату? Сторінка зависла і просто пропала
-
Даруйте, що втручаюся у діалог. А якщо чоловіку іноземцю подаємо на продовження WP, йому теж треба відповідати на це питання NO?
-
А та " чудова програма " Дія не зчитує чіп нормально з паспорта і не можливо авторизуватися... а в консульство записатись на прийом то треба авторизовуватися
-
Можна не здавати. Можна прикріпити той аркуш з вашим фото, який вам давали в лікарні. Але результати є в ірсс
-
А если я сдавал медицину когда только приехал в 2022, то надо будет сдавать её ещё раз? Или надо обратиться к доктору у которого проходил, чтобы взять копию? Или он отправил в IRCC и репорт там навсегда?
-
Так не має банківського рахунку жодного
-
Що робити, якщо паспорт змінився? ✅ Син має Work Permit, виданий на старий паспорт. Тепер у нього новий паспорт. Як правильно подати заявку на ( продовження)новий Open Work Permit?
-
Сподіваюсь, що хтось володіє вірною інформацією. Запитання : чи віддадуть мені мамі, в консульстві в Оттаві, виготовлений закордонний паспорт моєї дочки, якій вже 16 років без присутності дочки? Комусь віддали ?
-
Що робити, якщо паспорт змінився? ✅ Син має Work Permit, виданий на старий паспорт. Тепер у нього новий паспорт. Як правильно подати заявку на ( продовження)новий Open Work Permit?
-
«Я не відправляю їх назад в Україну, поки триває війна. Ми продовжуємо дозволи на роботу та перебування, тож боятися нічого, але необхідно подати заявку», – сказав міністр.
-
Ні візи і ворк перміти там все написано
-
З консульства завжди гуд. Дія, то на любітєля, бо їм подобаються печатки
-
Спасибо!
-
Дякую
-
Він, швидше за все, мав на увазі ПР. Звісно, можу помилятися.
12 Jan 2024, 17:45
409853/454185
3 minutes ago