PR CUAET
-
даже если вы ответите нет, он все равно скорее всего все получит. в чате есть кейсы, когда вообще ничего не крепили и иностранец просто получил wp, тк у него до этого был wp cuaet. отвечая да, просто открывается слот для загрузки и есть куда грузить св о браке. я вам список документов порекомендовала, чтобы сделать все красиво, чтобы никакой слепой офицер не доколупался и не отказал, а вам потом качаться и просить пересмотр.
-
Я перекладала приписне і додавала пояснення, чому не служив. Навіть посилання на закони туди вписала
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка. Якщо син навчається в середній школі і є діючий Visitor record до травня цього року, довідка про навчання з цієї ж школи. Хочу оформити Study Permit. Але у вересні син переходить до High School, то яку школу потрібно вказувати при заповненні форми? Ту, в яку ходить зараз, чи в яку почне ходити з вересня?
-
📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Виключно факти відмови! Нічого зайвого, прошу вже багато разів . Не засмічуйте гілку. Всі інші обговорення в General, Flood та відповідні гілки
-
@yasssssss [207780060] попереджений (1 з 3). Причина: флуд
-
/warn флуд
-
Stanislav [929385939] попереджений (1 з 3). Причина: флуд
-
/warn флуд
-
подскажите с таким документом можно обращаться на новый паспорт?
-
Ольга [5033331068] попереджений (1 з 3). Причина: флуд
-
/warn флуд