PR CUAET
-
На сьогодні кажуть консульства приймають
-
Вижу, даты напутали в IRCC. Тоже бывает
-
Якщо роботодавець з вас вирахував податки, то він зобов'язаний надати вам Т4 навіть на малий дохід. Якщо він цього не зробив, на нього можна подати скаргу в податкову при наявності хоч якись доказів того, що він вам заплатив вже з вирахуваннями.
-
Подалися 22 грудня. 31 грудня через веб форму добавляли документи. Подавались разом в одній заявці. Погодження ще немає. Щось я нервую..... Вже сил немає чекати оте погодження 😭
-
В мене таке було, що не прийшов e-cope, то я писала листа та заповнювала форму на сайті зі скріншотами. Через тиждень прийшов e-copr. Сказали сорі, то в них технічна помилка IRCC.ClientPortal-PortailClient.IRCC@cic.gc.ca secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Technical
-
А хто подавався онлайн через кабінет CRA останні 2-3 місяці, у вас вже є відповідь?
-
Кстати я подавился отдельно 10.01 сделали за 20 дней, а подал супругу вместе с детьми на сп ещё 7.01 пока тишина, у кого был экспириенс? Их что дольше рассматривают, спасибо заранее
-
Ви свідотсво про шлюб подавали з переводом?
-
Вопрос Новые слоты появляются а 5pm по Калгари, или в 7 pm по Торонто. Они появляются только в время открытия или могут еще появится рандомно в течении какого то времени?
-
Чому саме ці дати а не 14 квітня 2014 року
-
Дохід до приїзду в Канаду в декларації невказується як дохід отриманий в Канаді.
-
Я почекала тиждень, але того можна було не робити 😂 Ось яку відповідь я отримала і через пару днів вони завантажили e-cope
-
Скільки часу дійсна довідка з дії про не судимість , якщо скачана вже тут і з Канади більше не виїжджав?
-
Групповые заявки около 7-8 месяцев рассматривают. У меня с марта была заявка и только недавно рассмотрели
-
Едмонтон дип пошта
-
А як довго чекали перед тим, як писали листа?
-
Возможно, потому что никто и не помнит, что для некоторых эта война началась ещё в 14-м
-
Могут и рандомно появляться
-
Чи вдалося вам зловити слот? В мене така ж проблема
-
До того як отримаєте first stage approval можете і на два місяці їхати , після того як отримаєте approval, краще не покидати країну
12 Jan 2024, 17:45
409966/472549
3 minutes ago