PR CUAET
-
Ви свідотсво про шлюб подавали з переводом?
-
Вопрос Новые слоты появляются а 5pm по Калгари, или в 7 pm по Торонто. Они появляются только в время открытия или могут еще появится рандомно в течении какого то времени?
-
Чому саме ці дати а не 14 квітня 2014 року
-
Дохід до приїзду в Канаду в декларації невказується як дохід отриманий в Канаді.
-
Я почекала тиждень, але того можна було не робити 😂 Ось яку відповідь я отримала і через пару днів вони завантажили e-cope
-
Скільки часу дійсна довідка з дії про не судимість , якщо скачана вже тут і з Канади більше не виїжджав?
-
Групповые заявки около 7-8 месяцев рассматривают. У меня с марта была заявка и только недавно рассмотрели
-
Едмонтон дип пошта
-
А як довго чекали перед тим, як писали листа?
-
Возможно, потому что никто и не помнит, что для некоторых эта война началась ещё в 14-м
-
Могут и рандомно появляться
-
Чи вдалося вам зловити слот? В мене така ж проблема
-
До того як отримаєте first stage approval можете і на два місяці їхати , після того як отримаєте approval, краще не покидати країну
-
Який жах. Чи ж хто тут хто подався на сімейну заявку і розглянули швидше?
-
народ, якщо в трекері вже є номер еКопр документу - то щось значить чи нє? сьогодні чомусь вдалося зарегатися в той трекер(хоча раніше з тими самими даними не виходило)
-
Просто новый и все, Остальное они отследят по вашему юси номеру
-
Привіт а при подачі на новий ворк перміт з новим паспортом, чи треба підкріпляти старий ворк перміт та старий паспорт з канадською візою. Чи можна просто податись з новою формою і новим пустим паспортом
-
Тому що загальноукраїнський військовий стан було введено лише в 2022 році. А так, це питання до чиновників.
-
Зроблять
-
все единичные заявки. с июля. в черной дыре. великий канадский рандом. но июль таки подзастрял
12 Jan 2024, 17:45
409973/474652
a day ago