PR CUAET
-
Групповые заявки около 7-8 месяцев рассматривают. У меня с марта была заявка и только недавно рассмотрели
-
Едмонтон дип пошта
-
А як довго чекали перед тим, як писали листа?
-
Возможно, потому что никто и не помнит, что для некоторых эта война началась ещё в 14-м
-
Могут и рандомно появляться
-
Чи вдалося вам зловити слот? В мене така ж проблема
-
До того як отримаєте first stage approval можете і на два місяці їхати , після того як отримаєте approval, краще не покидати країну
-
Який жах. Чи ж хто тут хто подався на сімейну заявку і розглянули швидше?
-
народ, якщо в трекері вже є номер еКопр документу - то щось значить чи нє? сьогодні чомусь вдалося зарегатися в той трекер(хоча раніше з тими самими даними не виходило)
-
Просто новый и все, Остальное они отследят по вашему юси номеру
-
Привіт а при подачі на новий ворк перміт з новим паспортом, чи треба підкріпляти старий ворк перміт та старий паспорт з канадською візою. Чи можна просто податись з новою формою і новим пустим паспортом
-
Тому що загальноукраїнський військовий стан було введено лише в 2022 році. А так, це питання до чиновників.
-
Зроблять
-
все единичные заявки. с июля. в черной дыре. великий канадский рандом. но июль таки подзастрял
-
Заново платити
-
а я вже був обрадувався, що може вже маю той еКОПР тільки вони щось втикають там)
-
ага
-
Щойно глянула і зп вже $29/год в Саскатуні. Запитуйте роботодавця чи можуть вони підтвердити, що хтось з місцевих працівників в компанії (пр або громадяни) отримують таку саму зп, як вам вже порекомендували. Ось витяг з сайту The wage must be fair and equitable to the wage paid to Canadians and permanent residents. This is demonstrated by using the benchmark or providing proof of wages paid to Canadians and permanent residents (pay stubs for current employees; cannot be below the low wage for that region).
-
Обычно номер появляется перед порталами
-
ну я в січні отримав Р1/Р2, тому розумію, що рішення вже було
12 Jan 2024, 17:45
409979/467924
12 minutes ago