PR CUAET
-
Так, ще трохи більше аніж півроку дійсні обидва документа. Минулого року спробував податись на ворк перміт, заявку апрувнули, але кінцеву дату залишили стару. Після цього дізнався, що мені не можуть дати ворк перміт на строк більший, аніж строк дії мого трп, тому зараз на нього подаємось
-
Якщо я правильно зрозуміла вашу ситуацію - вам треба одночасно подавати на трп і перміт. Якщо трп ще дійсний 6 міс, тоді теоритично де можна просити ворк перміт онлайн на основі трп, але навіть в такому випадку я рекомендую подати на новий трп+перміт.
-
Дуже дякую! Підкажіть, будь-ласка, чи є приклади таких листів?
-
Так
-
Ці листи пишуться індивідуально. Загалом зміст такий - на підставі чого у вас трп і чому обставини не змінилися або змінилися на гірше і вас треба знов трп. Ну і додаєте про війну, куает, безпекові питання і тд
-
Печаль 😪
-
Это скан оригинального документа или просто что-то из Дии?
-
Так. Тут трп буде основним документом
-
Приблизно так собі і уявляв, дякую. Якщо дозволите ще одне питання, в заявки можна якось додати позначку, що вони подаються з однієї сім'ї? Я розумію, що це має бути очевидним через прізвища та один конверт, але не впевнений, чи це якось документально закріплюється (хіба що в пояснювальних листах буду вказувати, бо там є додаткові обставини)
-
Загалом навчатися можна лише на стаді або на візітор (якщо у супроводі одного з батьків), а працювати лише на ворк перміт. АЛЕ під час куает багатьом прямо у ворк перміті ставили помітку, що можна ходити до середньої школи. Тому дивіться ворк перміт. Якщо там нема помітки «може навчатися», тоді треба продовжити візітор рекорд або найкраще зробити стаді. Статус у заявці на SP писати візітор згідно візітор рекорд