PR CUAET
-
🔶Fewer: Використовується з обчислювальними іменниками (countable nouns), тобто з тими, які можна порахувати. ▪️Example: "There are fewer apples in the basket." (В кошику менше яблук.) 🔸Less: Використовується з невизначеними або незліченними іменниками (uncountable nouns), тобто з тими, які не можна порахувати. ▪️Example: "There is less water in the glass." (В склянці менше води.)
-
Вибачте, але в цій рекламі немає ключових аспектів, необхідних для гуманітарної програми. Просто перечитавши купу судових справ по гуманітарці, я розумію фейковість такої реклами 😊
-
User MARINA has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ви з якого порталу подаєтеся? То щось не те ви обрали.
-
▪️almost – майже ▪️about – приблизно ▪️approximately – орієнтовно ▪️around – близько ▪️essentially – суттєво ▪️most – найбільше ▪️much – багато ▪️practically – практично ▪️relatively – відносно ▪️roughly – грубо ▪️virtually – фактично
-
На жаль немає такого ресурсу офіційного. Відписуємося тут і відслідковуємо своїми силами. Наразі отримання АОР ( номеру заявки) призупинилося на даті подачі 13 січня 2024. Наступні етапи також поки що в обробці жовт., лист.2023. Двічі проскочила інформація по 1 -2 .12.2023 ( запити документів). Вам ще чекати і не мало.
-
Скільки приблизно проходить часу після співбесіди щоб була готова віза на руках?
-
Наша програма називається Ukrainian family reunification. Це інша програма.
-
Це була вибірка по economic pathway для біженців
-
Вам потрібно отримати інд код в податковій Україні за місцем прописки…
-
Так я працюю в канадського роботодавця майже рік вже, тому і питаю чому візітор?
-
Отак більшість із нас думали о 2022 - 2023 роках, втратили час і, можливо, єдиний шанс на PR. Всі ми розумні, якщо аналізуємо минуле. Між іншим, ми досі не знаємо, що буде із кейсами, які подано з "мінімальними підставами" о 2024 році. Вони ж зараз просто у холді. Не виключено, що і вони отримають схвалення. Та я згоден із вами - сильний і обгрунтований кейс набагато краще, ніж зліплений на колінці.
-
Я намагалась зайти на портал по UCI і отаке отримала.