PR CUAET
-
Друзі питання. Є курси на 2 тижні довші ніж 6 міс. Через це серед designated institutions ніхто не приймає іноземців. Я знайшла школу, яка сказала "we don't care". Але оскільки ці курси трохи довші ніж 6 міс... Це порушення закону? Додам, що ці курси дадуть професію яка буде хорошим варіантом для ПР, оскільки це медична сфера. Чим закінчиться для мене навчання на цих курсах? Що можна придумати?
-
Не подскажите, при заполнении WP там есть место, где можно прикрепить пояснительный текстовый файл?
-
цей портал не працює для нашої програми. навіть якщо ви вже маєте AOR. так що ваші старання марні
-
А если буквы в имени во втором паспорте не совпадают , где это пояснить и как?
-
Як у вас появилось на серпень? У мене показує тільки до липня,і дату пробую змінити і нічого не змінилось
-
Наверное лучше все таки податься на стади пермит . Но что то мне кажется что не в нем дело может быть . Возможно эта специальность на которую в принципе не берут иностранцев . Куда попало лучше не идти учится . Не все учебные заведения одинаково хороши .
-
Я теж чекаю вже три місяці
-
Нема бажання, я вже писав раніше. Можете пошукати вище. В особисті пишуть і розказують що я лузер, а вот в них, польських біженців все вийде… Тому, відмови є, і ті хто нічого не робить, не працює, отримує якісь виплати (дитячі то нормально) і не був на початок війни в Україні - готуйтесь до гіршого, якщо дадуть то добре, французька мова чи нормальна робота зайвими не будуть
-
-
Чоловік
-
В тому й проблема. На стаді перміт можна податись тільки з окремими навчальними закладами. Ті заклади які акредитовані для стаді перміт, не беруть іноземних студентів на ці курси 🤦 з закладом який готовий прийняти - не можна отримати стаді перміт Виходить замкнуте коло.
-
Так - звісно - подавайтесь на продовження до 31.03.