Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 954.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t530968308T Offline
    t530968308T Offline
    Natali Beseniuk
    wrote on last edited by
    У нас OINP skilled trades Вже другий рік стараюсь розібратись і розкласти в голові все по поличках але поки безуспішно 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔺♦️🔺♦️♦️🔺 Друзі, давайте "розшевелемо" дану гілку: - запросіть в чат ваших родичів, друзів, колег, сусідів та знайомих - по можливості,  розкажіть в інших пабліках про нас. Обережно! За розміщення посилань вас можуть там заблокувати. Конкуренція вона така😀. Тому краще просто порадьте пошукати чат PRCUAET де 40 000 учасників і майже півмільйона повідомлень на тему міграції та інтеграції в Канаді. - попросіть місцевих і знайомих блогерів розказати про наш ресурс Більше участників = більше досвіду = меньше проблем та затрат для усіх нас. Всім подякував!
    1 Reply Last reply
    0
  • t2014681607T Offline
    t2014681607T Offline
    Sofi
    wrote on last edited by
    Primary care paramedic, школа professional medical associates , вони спеціалізуються суто на підготовці emergency medical professional в Альберті, акредитовані Alberta college of Paramedic .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔺♦️🔺♦️♦️🔺 Друзі, давайте "розшевелемо" дану гілку: - запросіть в чат ваших родичів, друзів, колег, сусідів та знайомих - по можливості,  розкажіть в інших пабліках про нас. Обережно! За розміщення посилань вас можуть там заблокувати. Конкуренція вона така😀. Тому краще просто порадьте пошукати чат PRCUAET де 40 000 учасників і майже півмільйона повідомлень на тему міграції та інтеграції в Канаді. - попросіть місцевих і знайомих блогерів розказати про наш ресурс Більше участників = більше досвіду = меньше проблем та затрат для усіх нас. Всім подякував!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Поставте себе на місце офіцера, нащо ви в Канаді? На ваше місце черга з людей, які готові лід в руках нести з юкону до півдня Британської Колумбії. Словами: в нас війна, вже не здивуєш, пройшла ейфорія… Я не хочу вас образити, але поставте себе на місце офіцера, що бажає кращого своїй країні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    isabel
    wrote on last edited by
    Якщо вивчили англ, то і френч зможете. Просто не знайшли того вчителя, або просто бажання немає. Мені йде важко френч, але 12 занятть, що я маю на сьогодні, дали мені зрозуміти, що я щось вже можу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    А що це за такі курси, що за 6 місяців дадуть спеціальність в сфері медицини? То яка спеціальність? І що за коледж?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Сюди ж ви так само приїхали… маєте дозвіл працювати. Можна шукати роботу без переїзду, маю на увазі, переїжджати під офер
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Рішення про подальше життя залежить від удачі, моя думка, що це не є добре. Ми самі вправі вирішувати як жити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Stolova
    wrote on last edited by
    От про це і думаю. Але ви ж розумієте що переїхати в нікуди з двома дітьми це не просто. Роботу можна шукати довго. Треба мати кошти на цей час
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Дякую. Зрозуміла. Я просто здивувалася про 6 місяців і медична спеціальність. Парамедики - то трохи інше, то не лікарі. Але 6 місяців - то дійсно короткий термін - зазвичай там 40 тижнів триває навчання (3 семестри).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Stolova
    wrote on last edited by
    Я подалась ще рік назад. Просто мені не пощастило - невдалий момент
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Не хочу нагнітати, але через теоретичні три роки буде легше переїжджати з країни?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Тоді елемент лотереї вас влаштує? Я не відмовляю від подачі, я мотивую не забивати думаючи що все, діло в шляпі. А готуватися під щось економічне Відверто, ну 90% тут просто хочуть без додаткових зусиль пролізти. Бо не було б цієї опції, то всі рурали та атланчні програми б були з нашими людьми ще до відкриття
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helens
    wrote on last edited by
    А куда ви пропонуєте переїхати? Хіба залишились місця у Канаді де легко отримати ПР?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Stolova
    wrote on last edited by
    Скажімо так: я мала гарні рекомендації. Почала працювати через 2 тижні після приїзду до Канади.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags