Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 955.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Наталия
    wrote on last edited by
    ‼️‼️‼️*Питання виїзду категорії 18-60 осіб чоловічої статі* (Пропуск здійснюється відповідно до ПКМУ №57):‼️‼️‼️ 1. Жоден інспектор НЕ МАЄ права *самостійно* приймати рішення на пропуск осіб чоловічої статі віком від 18 до 60 років ( про всі виїзди категорії 18-60 смс- доповідь ); 2. Інваліди БЕЗ військово-облікових документів, у яких зазначена відстрочка, відповідно до статті 23 закону України про мобілізацію, мобілізаційну підготовку- *НЕ ПРОПУСК* (як виняток особи з явними ознаками інвалідності); 3. *Шлях ( ОВА )* пропускаються тільки ті, що слідують з гуманітарною метою та раніше їздили, як волонтери і привозили суттєву допомогу (це підтверджують ); 4. ⁠Особи, які слідують по *Шляху від ОВА* на легкових т/з, поїздах та автобуса (псевдоволонтери) -*НЕ ПРОПУСК;* 5. Багатодітні, супровід, утримання, самостійне виховання, фіктивні шлюби- *БЕЗ ВІЙСЬКОВО-ОБЛІКОВИХ ДОКУМЕНТІВ* ,в яких зазначено відстрочка згідно статті 23 закону України про мобілізаційну підготовку і мобілізацію- *НЕ ПРОПУСК*; 6. ШЛЯХ - ліцензіати до 7,5 т виїжджає лише *ОДИН * водій; 7. Водії вантажних т/з більше 7,5 т, водії автобусів - вивчаємо питання - якщо дальні рейси - _може бути більше ніж один водій_; 8. Особи, які надають документи,що підтверджують тимчасове ЗВІЛЬНЕННЯ від мобілізації за СТАНОМ ЗДОРОВʼЯ до 6 міс. - *НЕ ПРОПУСК*; 9. Особи, які тільки оформили ПМЖ - *НЕ ПРОПУСК* . Виняток ті , які оформили ПМЖ давно. 10. Листи погоджені АДПСУ категорії Мінкульт, Єпархії та Мінмолоді та Спорту - в *ОБОВʼЯЗКОВОМУ* порядку проводити фільтраційно перевірочні заходи з офіцерами ОРВ та ВВБ. По всіх випадках ПРОПУСКУ категорії (чоловіків 18- 60) готуємо смс за встановленим зразком. До проведення перевірочних заходів обов’язково залучаються офіцери ПОРВ та ВВВБ. В смс на погодження зазначати прізвище офіцерів ПОРВ та ВВВБ. *ПРИЧИНИ*, які зазначаються в рішенні про відмову в перетинанні ДК: - *по шляху*- не підтвердження мети; - *решта випадків*- особа не надала на прикордонний контроль документи, що підтверджують підставу для виїзду за кордон в умовах правового режиму воєнного стану. _Після затвердження єдиного зразка рішення про відмову в перетині ДКУ інформацію буде надано додатково._
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталия
    wrote on last edited by
    Скинули мне информацию
    1 Reply Last reply
    0
  • t5769453793T Offline
    t5769453793T Offline
    Alex Blanc
    wrote on last edited by
    Для подачі на піар по стажу праці відмінили апостіль. Скажіть будь ласка,  в якого перекладача в Калгарі можна зробити переклад диплому?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1000066157T Offline
    t1000066157T Offline
    VladV1V
    wrote on last edited by
    Спасибі що сказали
    1 Reply Last reply
    0
  • t1000066157T Offline
    t1000066157T Offline
    VladV1V
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • t783004291T Offline
    t783004291T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Бо якщо старше, брат і сестра подають окремо, а батьки окремо і хтось один з батьків має бути в Канаді
    1 Reply Last reply
    0
  • t783004291T Offline
    t783004291T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Щось не зовсім зрозуміло питання. Брат та сестра старше 22 років?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariya
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня. Підкажіть люди добрі,маю таке питання: Ми у Торонто у нас закінчиться 7 березня паспорти,віза та ворк перміт. Паспорти ми вже зробили на руках маємо нові та на всякий випадок старі паспорти продовжили на 5 років. ЯК ПЕРЕДАТИ ПАСПОРТИ З ТОРОНТО ДО ВАРШАВИ НА ВКЛЕЙКУ ВІЗИ? ДО ВАРШАВИ МАЄМО ПЕРЕДАТИ,БО ТАМ МИ РОБИЛИ ВІЗИ КУАЕТ,тільки нам зробили на рік до закінчення дії паспорту,а тепер хочемо продовжити цю ж візу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5769453793T Offline
    t5769453793T Offline
    Alex Blanc
    wrote on last edited by
    Для подачі на піар по стажу праці відмінили апостіль. Скажіть будь ласка,  в якого перекладача в Калгарі можна зробити переклад диплому?
    1 Reply Last reply
    0
  • t948819285T Offline
    t948819285T Offline
    👁👁 EL🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    Вам не нужна Варшава. Вам надо прочитать правила на официальном сайте по продлению визы и пермита. Виза Вам нужна если вы собираетесь покидать и возвращаться в Канаду. Если не - только пермит. Для этого никуда ехать не надо и тем более слать паспорта
    1 Reply Last reply
    0
  • t650608753T Offline
    t650608753T Offline
    ✙ Seireitei ✙
    wrote on last edited by
    Я ж теж з першого разу, коли мені сказали як робити) Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariya
    wrote on last edited by
    Приветствую всех. Мне тут идею подкинули — продлить свой WP. Я на данный момент всего 8 месяцев в Канаде. Я из Украины, то есть прилетел по CUAET. Я могу находиться в Канаде с OPEN WP до мая 2026 года. Если я подамся на новый WP, будут ли те же условия, что и ранее? Я планирую переезд из Онтарио в Новую Шотладию. Почему интересуюсь? Чтобы не получилось так, что он станет закрытым только под Онтарио и моё нынешнее место работы. youtu.be/fMJJcp3VAx8?si=nLvDcviFOMSYBwJV
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariya
    wrote on last edited by
    Знаєте,ми швидко стали на е-чергу.На 3 чол.мали 4 черги,я серйозно.Потрібно всі дані,які потрібно внести,приготувати вже на окремому листку,щоб при появі вільного місця,Ви швиденько все прописали.Ми чергу зловили година 10-11.30
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariya
    wrote on last edited by
    Скажуть будь-ласка ,як Ви висилали паспорт на Україну чи у Варшаву,яким чином? Мені це дуже цікавить,тому що мені потрібно переслати на виготовлення ВІЗИ.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariya
    wrote on last edited by
    10-11.30 з ранку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Люда
    wrote on last edited by
    Я так розумію що вони весь час так роблять. По розмовних я не помітила, а от по читанню в мене точно були. Завдань було дуже багато і так це втомлює бо ти розумієш, що мав вже наступний етап бути, а отримуєш ще одне і ще одне і ще одне.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1504987970T Offline
    t1504987970T Offline
    Vasylyna Makedonska
    wrote on last edited by
    Привіт Підкажіть будь ласка, подаю мамі документи , тато в Україні ( йде як dependent), але не планує летіли в Канаду . Чи потрібно загрузити на портал ті самі документи що і мамі ( скан паспорту , фото і тд)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5198529154T Offline
    t5198529154T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Це точно, дуже втомлює. Мені "пощастило" вчора, були додаткові і по читанню, і по прослуховуванню. Я швидко пройшла ці дві секції, тому була здивована, що всі навкруги вже бубонять на speaking, а я ще закінчую writing. До speaking вже доповзла виснаженою, тому тупила страшенно....😒
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    о у мене теж щось таке було..бо я ще писала writing, але вже чула що хтось бубонить на speaking. не знала про такий підвох, думала тестове у всіх було, але ні. Мені ще погано стало і от задачка - вийти можна тільки під час writing бо у вас або начитка speaking або 2 хвилинки по reading. я вже думала там свідомість втрачу. взагалі здалось що селпіп тупо заробляють гроші, а організація 0, але по ielts у мене такі собі результати, тільки speaking і listening гарний
    1 Reply Last reply
    0
  • t760637103T Offline
    t760637103T Offline
    Yuliia Translator
    wrote on last edited by
    Я афілійований член спілки перекладачів провінції Саскачеван ATIS, роблю переклади з афідевітом, що завіряється нотаріально. Згідно з законодавством Канади, якщо документ містить печатку канадського нотаріуса, незалежно від того, в якій провінції він знаходиться, такий документ приймається в усіх інших провінціях Канади. Тому, так, мої переклади підходять для Альберти.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags