Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 958.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Whale
    wrote on last edited by
    Ці слоти на всякий випадок люди бронюють, якщо хочете офіційні слоти то лише через чергу очікування чекати пропозицію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Ні. Від імені того з батьків хто подавав документи на дитячий паспорт
    1 Reply Last reply
    0
  • t949797146T Offline
    t949797146T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Це надіслав еміграційний консультант, який займається подачею, там також є інший документ, але саме до цього у мене виникли питання
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Ні - старий не скасують звісно. Здається та людина потім оскаржувала це рішення - надала докази, що їздила у відрядження і таки отримала повторно ворк перміт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Danylo
    wrote on last edited by
    Але навіть якщо вони дають відмову, я маю старий вору перміт дійсний до 2026 року, тож проблем наче не може бути. Вони ж не можуть скасувати мій старий вору персів якщо я не порушую його умови.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elmira
    wrote on last edited by
    Зганяти до Європи або України зробити новий паспорт і до 31 березня подати на новий WP і візу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Стаді перміти не обовязково продовжувати до 31.03, можна і пізніше це зробити на основі ворк пермітів батьків. Вам головне подати заявку до завершення терміну стаді пермітів. Продовжуйте в квітні паспорт і спокійно подастеся на стаді перміт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    👨‍💻🇨🇦Регіон Канади відкрив одразу 55 000 вакансій: робота у всіх містах 🌐В Онтаріо 27 лютого відбудуться позачергові вибори провінційних влад. Виборчий захід відбудеться раніше строку з легкої руки діючого губернатора Дага Форда. І владам потрібні працівники на дільницях та не тільки. ‼️Як повідомляє Виборча комісія провінції (Elections Ontario), планується найняти понад 55 000 працівників для проведення голосування. ℹ️Загалом на підготовку кампанії бюджет витратить майже $11,000,000. Агентство відкриває 124 місцевих виборчих дільниць і понад 7000 пунктів голосування по всій провінції, а тому робота пропонується по всім містам і селам регіону. 👨‍💻Виборчком Онтаріо запрошує працівників на 14 різних вакансій – від помічників з інформування громадян на дільницях до заступників підрахувальників голосів. Потрібні спостерігачі на дільниці, ті, хто буде завантажувати бюлетені в машини для підрахунку, хто допоможе під час дострокового голосування. ℹ️Робота як на повний, так і неповний день. Як уточнює Elections Ontario, зарплата коливається від $20 за годину до $29,50. При цьому на роботу можуть влаштуватися навіть ті, хто не володіє комп'ютером. Люди, зацікавлені в пропозиції влади, можуть ознайомитися з детальним описом вакансій на сайтівиборчкому Онтаріо за посиланням тут. ✅Наприклад, щоб працювати інформаційним асистентом, ви повинні: ⏺мати не менше 16 років; і ⏺мати номер соціального страхування. ❗️Про громадянство тут нічого не сказано. 📱 ADMIN 🇺🇦🇨🇦 🛍 Charm of UA in CA 🛒💖 🌐Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec 🏁🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis 🏁🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario 🇨🇦🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t383667937T Offline
    t383667937T Offline
    Yana Zem
    wrote on last edited by
    Вітаю! Підкажіть будь ласка, які дані писати? Місцевий канадський телефон/адресу, чи те що по прописці, і укр.номер? Чи обов'язково робити фото дитини для продовження паспорту? Або можна зробити фото в консульстві? Плануємо летіти в Оттаву
    1 Reply Last reply
    0
  • t494897244T Offline
    t494897244T Offline
    Марія Кулак
    wrote on last edited by
    Чекаю. Дякую, що написали 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Danylo
    wrote on last edited by
    А на візу треба подаватись також до 31 березня? Чи можна податись після отримання нового вору перміту?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5142546789T Offline
    t5142546789T Offline
    MIG Immigration Canada
    wrote on last edited by
    Отсечка по возрасту идёт? Интересный критерий
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Можете написати, бо я в групах не сиджу, лише тут 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t5142546789T Offline
    t5142546789T Offline
    MIG Immigration Canada
    wrote on last edited by
    Если скан именно оригинала (и именно так и выглядит) - тогда просто оставляйте заявку так, как будто паспорт у Вас на руках. Подача документов всё равно идёт онлайн
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аnna
    wrote on last edited by
    Так згодна,а ви зрозуміли чого я її запостила?можу вам в пп написати імя цього адвоката,думаю будете вражені.А якщо комусь цікаво то в групі фб українці в Калгарі можете подивитись ім'я
    1 Reply Last reply
    0
  • t5142546789T Offline
    t5142546789T Offline
    MIG Immigration Canada
    wrote on last edited by
    Оно не должно быть слово в слово. Сопоставляя обязанности офицер IRCC должен понимать, что обязанности на 75-80% совпадают с заявленным NOC
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    На візу вже як отримаєте ворк перміт. Віза не лімітована датою 31.03 - будь коли.
    1 Reply Last reply
    0
  • t288166063T Offline
    t288166063T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    Для цього консультанта, а якщо 34, то плюс 3к до ціни…)
    1 Reply Last reply
    0
  • t669383478T Offline
    t669383478T Offline
    Дар‘я Радченко
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь. Справа в тому що у сина, якому 17 років окрім стаді перміту потрібно продовжити і ворк перміт. І я так розумію що це потрібно зробити також до 31.03. Чи це також можна буде зробити пізніше на основі ворк пермітів батьків? І чи буде у нього позначка CUAET?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аnna
    wrote on last edited by
    Так,чесно дуже здивувалася коли це побачила.Але ж будуть ті хто почне співпрацю в надії ПР,бо дуже багато людей віку 40+,хто дійсно не бачить іншого виходу
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags