PR CUAET
-
Чекаю. Дякую, що написали 🙏🏻
-
Отсечка по возрасту идёт? Интересный критерий
-
Можете написати, бо я в групах не сиджу, лише тут 😊
-
Если скан именно оригинала (и именно так и выглядит) - тогда просто оставляйте заявку так, как будто паспорт у Вас на руках. Подача документов всё равно идёт онлайн
-
Оно не должно быть слово в слово. Сопоставляя обязанности офицер IRCC должен понимать, что обязанности на 75-80% совпадают с заявленным NOC
-
На візу вже як отримаєте ворк перміт. Віза не лімітована датою 31.03 - будь коли.
-
Дякую за відповідь. Справа в тому що у сина, якому 17 років окрім стаді перміту потрібно продовжити і ворк перміт. І я так розумію що це потрібно зробити також до 31.03. Чи це також можна буде зробити пізніше на основі ворк пермітів батьків? І чи буде у нього позначка CUAET?
-
Мені 40. Я -ідеальний кандидат 🤣🤣🤣
-
Ще раз дякую за відповідь
-
Якщо в нього вже є ворк перміт - то продовжити можна і після 31.03 на основі вашого ворк перміту. А якщо перший раз подається - то лише до 31.03. Зазвичай всім українцям ставлять CUAET зараз. А от чи поставлять вашому сину не знаю. Він вже буде подаватися не по CUAET, а на основі вашого як ваша дитина.
-
Киньте посилання. Дякую
-
Я описала ситуацію, що прийшов лист, в листі зазначено, що я вже можу скачати e-copr, але в моєму акаунті нічого немає. Також сказала, що вже бачу номер мого документа. Додала скріншот листа, номера e-copr, та свого акаунта в порталі, показуючи, що там нічого немає