Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 919.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t650608753T Offline
    t650608753T Offline
    ✙ Seireitei ✙
    wrote on last edited by
    Я ж теж з першого разу, коли мені сказали як робити) Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariya
    wrote on last edited by
    Приветствую всех. Мне тут идею подкинули — продлить свой WP. Я на данный момент всего 8 месяцев в Канаде. Я из Украины, то есть прилетел по CUAET. Я могу находиться в Канаде с OPEN WP до мая 2026 года. Если я подамся на новый WP, будут ли те же условия, что и ранее? Я планирую переезд из Онтарио в Новую Шотладию. Почему интересуюсь? Чтобы не получилось так, что он станет закрытым только под Онтарио и моё нынешнее место работы. youtu.be/fMJJcp3VAx8?si=nLvDcviFOMSYBwJV
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariya
    wrote on last edited by
    Знаєте,ми швидко стали на е-чергу.На 3 чол.мали 4 черги,я серйозно.Потрібно всі дані,які потрібно внести,приготувати вже на окремому листку,щоб при появі вільного місця,Ви швиденько все прописали.Ми чергу зловили година 10-11.30
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariya
    wrote on last edited by
    Скажуть будь-ласка ,як Ви висилали паспорт на Україну чи у Варшаву,яким чином? Мені це дуже цікавить,тому що мені потрібно переслати на виготовлення ВІЗИ.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariya
    wrote on last edited by
    10-11.30 з ранку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Люда
    wrote on last edited by
    Я так розумію що вони весь час так роблять. По розмовних я не помітила, а от по читанню в мене точно були. Завдань було дуже багато і так це втомлює бо ти розумієш, що мав вже наступний етап бути, а отримуєш ще одне і ще одне і ще одне.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1504987970T Offline
    t1504987970T Offline
    Vasylyna Makedonska
    wrote on last edited by
    Привіт Підкажіть будь ласка, подаю мамі документи , тато в Україні ( йде як dependent), але не планує летіли в Канаду . Чи потрібно загрузити на портал ті самі документи що і мамі ( скан паспорту , фото і тд)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5198529154T Offline
    t5198529154T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Це точно, дуже втомлює. Мені "пощастило" вчора, були додаткові і по читанню, і по прослуховуванню. Я швидко пройшла ці дві секції, тому була здивована, що всі навкруги вже бубонять на speaking, а я ще закінчую writing. До speaking вже доповзла виснаженою, тому тупила страшенно....😒
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    о у мене теж щось таке було..бо я ще писала writing, але вже чула що хтось бубонить на speaking. не знала про такий підвох, думала тестове у всіх було, але ні. Мені ще погано стало і от задачка - вийти можна тільки під час writing бо у вас або начитка speaking або 2 хвилинки по reading. я вже думала там свідомість втрачу. взагалі здалось що селпіп тупо заробляють гроші, а організація 0, але по ielts у мене такі собі результати, тільки speaking і listening гарний
    1 Reply Last reply
    0
  • t760637103T Offline
    t760637103T Offline
    Yuliia Translator
    wrote on last edited by
    Я афілійований член спілки перекладачів провінції Саскачеван ATIS, роблю переклади з афідевітом, що завіряється нотаріально. Згідно з законодавством Канади, якщо документ містить печатку канадського нотаріуса, незалежно від того, в якій провінції він знаходиться, такий документ приймається в усіх інших провінціях Канади. Тому, так, мої переклади підходять для Альберти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t695058579T Offline
    t695058579T Offline
    lalita
    wrote on last edited by
    Доброго дня, питання на рахунок яку освіту подавати. 11 класів я здобула вже будучи в коледжі, але коледж я не закінчила і диплому у мене немає. Але у мене є свідоцтво про присвоєння робітничої кваліфікації. То чи подавати мені це свідоцтво, чи є таке в Канаді, чи подавати свідоцтво про повну загальну середню освіту ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    У мене було подвійне відео завдання на слухання і подвійне 4 завдання в читанні, теж стресово, бо це досить непрості завдання
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи пройде перевірку WES диплом магістра виданий у січні? чи потрібно трохи почекати. Диплом виданий у січні 2024 року.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sandro
    wrote on last edited by
    cccccbichrkffhkhluuhucdgbddldclghrvuctrigvii
    1 Reply Last reply
    0
  • t5418250026T Offline
    t5418250026T Offline
    Olena Fedorova
    wrote on last edited by
    Можна так. Але по-перше не факт що ви і до 31 березня 2024 року зможете отримати воркперміт по прильоту в аеропорту. Є варіанти коли деякі офіцери відправляють без воркперміту, але звісно з можливістю оформити його онлайн вже будучи в Канаді. Те саме і про дитину. Якщо щодо матеріальної допомоги то потрібен воркпкрміт та стаді перміт щоб її отримати ( і номер рахунку в банку Канади). Якщо повезе і Вам і дитині дадуть вокрперміт то зможете вільно їхати на наступний день в Україну, це не забороняється. Якщо поїдете без дитини то відповідно вона не отримає стаді перміт, тобто навчання в школі буде платне (це дуже коштовно).
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718985934T Offline
    t1718985934T Offline
    Natalya Oginskis
    wrote on last edited by
    Я двох батьків подала , тато головний аплікант , мамі все скановувала і додавала і паспорт , фото , все що і татові , , (birth certificate -перекладений )
    1 Reply Last reply
    0
  • t2074352109T Offline
    t2074352109T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Ви в Канаді подаєте на нову візу. До чого тут Варшава?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718985934T Offline
    t1718985934T Offline
    Natalya Oginskis
    wrote on last edited by
    Також несудимість мами, тата , завірену в посольстві , всі сторінки паспорта всіх поїздок, і також доклала свій birth certificate , щоб було видно що я донька … лише один документ був у тата , який мамі не потрібно булоце завіреність в нотаріуса що я дійсно донька, на маму цього не потрібно було робити
    1 Reply Last reply
    0
  • t5769453793T Offline
    t5769453793T Offline
    Alex Blanc
    wrote on last edited by
    Де бистріше робити акредитацію диплому, у WES чи Educational Credential Assessment?
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Нічого не відміняли, евалюація лишається
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.