PR CUAET
-
Вибачте будь ласка, а що значить «на всякий випадок»?? Є запис в особистому кабінеті і то не є підтвердженням?
-
Хто за плату ловить слоти? Бо сил вже нема цим займатись,цей треш достав
-
Зможете продовжити дітям на основі вашого..
-
Доброго дня! Шукав по чату відповідь на своє питання, знайшов тільки про селф имплоїд. Підкажіть будь ласка. Працюю автомотів технішн в Манітобі на фултаймі. За два роки купив чи мало обладнання та інструменту, ще сплачував за екзамени на ліцензію. Тож питання, чи можу додати ці витрати щоб зменшити оподотковуваний налог? Дякую
-
Ні, тільки дзвонити до IRCC.
-
в том-то и дело,что анкета подана
-
-
я не знаю через какую форму и как это сделать,поэтому тут и обращаюсь за помощью
-
Доброго дня!В мене така сама ситуація.Я замовляла DHL,але паспорт надіслали диплом поштою.Я написала листа в DHL,вони попросили квитанцію про оплату,я відправила,відписались що повернуть кошти на протязі 14 діб.
-
На сайті писали що треба бути легальним на період розгляду справи, тут консультанти писали що не будуть розглядати якщо на момент розгляду буде легальний статус. Особисто подав 27 листопада та 27 січня отримав підтвердження що справу взяли до розгляду. Паспорт до 12 чепвня 2025 року