PR CUAET
-
Змінити дані
-
А з чого ви взяли, що на дворі рецесія? Особисто я не бачу класичних ознак рецесії. Повільне зростання так, але точно не рецесія.
-
Вітаю, я не бачу що у вас списувати. Обладнання належить вам так, а не компанії. Навчання ви проходили щоб залишатися на позиції . Навчальні заклади зазвичай дають Фому T2202 щодо ваших витрат на навчання ,яку ви і врахуєте в tax credit .
-
А ще прикол...заходила перевіряла чи і досі працює інструкція і коли вийшла з сайту забула повернути в телефоні назад реальні години та час...запікало нагадування займатися дуолінго я заходжу а сова каже вітаю ви повернулися до навчання через 6 місяців 🤣🤣🤣
-
Доброго дня. Я тут новенька і одразу вибачаюся, якщо тисячу разів піднімали тут це питання. Підкажіть, будь ласка, чи підходить довідка з Дії до подачі на PR? Якщо так, достатньо її перевести? Також цікавить довідка з Норвегії. Де її взяти? До кого звернутися? Дякую
-
В аплікації не стоїть питання про дати ворк перміту. Там питання про статус і терміни вашого статусу -- дивіться інструкцію на сайті IRCC - Там по кожному питанню, на яке ви відповідаєте все пояснено - від А до Я.
-
Тоніше за офіційний сатй IRCC на мою думку немає!!! Я вам прикріпила скріншот - там пише Provide the dates (From-To) to indicate how long you have had this status. Переклад - Введіть дати (від-до), щоб вказати, як довго ви мали цей статус. От і вказуйте коли ви стали worker в Канаді і до якого терміну у вас цей статус. Ось тут відповіді як заповнювати правильно аплікацію. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5710.html
-
Я і про Казахстан пропустила і не знаю, як переводити години вручну і о котрій тепер треба ловити щодня слоти 😀 Хто підкаже?
-
Доброго дня підкажіть будь ласка якщо для оформлення нового закордонного паспорта для дитини що потрібно обрати ? Є варіант Оформлення закордонного паспорту
-
[email protected] Я писала на цю пошту, і отримала відповідь
-
Вихідний
-
Я не зрозумiла як тебя пiдтвердити в кабiнетi що зловила слот я не можу зайти кабiнет