PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, які копії док. потрвюібні для паспорта Укр. внутрішнього(ID) для оформлення в консульстві? Що можете порадити? Дякую!!!!!🙏🏻
-
Привіт! Цікаво чи хтось отримував повістку після того як подав заяву на ВОД через сайт ДІЇ? Дуже багато вони хочуть інформації отримати при вході через сайт, не зважаючи на те, що через додаток вже давно зареєстровані в Дії.
-
🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 ЗА ЯКІ ПОРУШЕННЯ МОЖНА ВТРАТИТИ ЧИ НЕ ОТРИМАТИ PR СПІКЕР: МІГРАЦІЙНИЙ КОНСУЛЬТАНТ ОСТАП БОСАК [email protected] @ostapbosak youtu.be/8LmA5I49XnU?si=BUf4YFqshun4RMbP
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 EDMONTON Great Day everyone! Театр ERLORD PRODUCTION хоче представити вам трейлер для нашої вистави по «Лісовій Пісні» від Лесі Українки! Захоплююча робота з несподіваними сценаричними втручаннями нікого не залишить рівнодушним. ❗️Sunday February 16th, 2025 6:00 PM - 8:30 PM MST The Orange Hub 10045 156 St NW, Edmonton Поспішіть придбати свій квіток адже місця лімітовані! www.showpass.com/forest-song/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaYGO4BTW95r9xolXp_u-I5BdFto6kSEyGeDLqCHK8HjwfrpXVcjdKQL5IU_aem_Xwe49Use8larrV4Af4ZkUQ ‼️Дізнайтесь більше про наші вистави в соц мережах! www.instagram.com/erlord.production/ #ERLORD #театр #реклама
-
Я не знаю
-
Це тільки частина,вам необхідно зробити повний скріншот
-
Необхідно додати скріншот з сайту IRCC,,що вам не потрібний цей лист
-
Ні - для довідки зі школи там буде інше віконечко. Коли ви в опитувальнику відповідаєте на питання про PAL - ви вибираєте, що ви підпадаєте під виняток. І тоді пишите в довільній формі лист, що ви подаєтеся на стаді перміт для школи і вам PAL не потрібний і прикріпляєте скріншот з переліком винятків.
-
У мене в задачах написано не надiйшло нiяких повiдомлень у вас теж так писало чи нi ?