PR CUAET
-
Ворк перміт не видають на довший термін ніж термін паспорту.
-
Дивитися на сайті вашого консульства краще. Я читаю на сайті посольства, що в консульствах не роблять внутрішній паспорт і пропонуть звертатися в ДП документ або підрозділи ДМС України.
-
За вас банк платить property tax? Вам ні зараз, ні в травні нічого робити не треба, банк автоматично відрегулює всі платіжки
-
Необхідно додати скріншот з сайту IRCC,,що вам не потрібний цей лист
-
Дякую
-
Ні - для довідки зі школи там буде інше віконечко. Коли ви в опитувальнику відповідаєте на питання про PAL - ви вибираєте, що ви підпадаєте під виняток. І тоді пишите в довільній формі лист, що ви подаєтеся на стаді перміт для школи і вам PAL не потрібний і прикріпляєте скріншот з переліком винятків.
-
Дякую
-
Отаке має бути якщо ви вийшли з сайту е консул і через якийсь час заходите знову після авторизації маєте побачити мої візити це перше що ви маєте побачити
-
У мене в задачах написано не надiйшло нiяких повiдомлень у вас теж так писало чи нi ?
-
Це я не про вашу ситуацію, а про подібного роду реклами
-
Де саме ви можете знайти ваш візит я не можу сказати, бо в усіх по різному,у мене в мої візити, у когось в задачі, ще в когось в послуги.
-
Якщо маєте слот то не відмовляють (поки що)
-
Повістка куда в Канаду ? Дія тут ні до чого. Вам повістка може вже і прийшла а ви і не знаєте . Ще через резерв - менше інформації.
-
только вебформа. ответ занимает до 1 мес. через кризис форму 1-2 недели. ваше дело их уведомить. как такового разрешения не выдают
-
Где вы этот бред слышите?
-
Срок реквеста закончился 30го января. Я подала 20го января. Должно быть ок, верно?)
-
В мене немаэ моi вiзити. Де на якiй сторiнкiви це знайшли. Я захожу авторизкюуюсь ДIЯ. Iпише запис на визит я заполняю все на 3 крок пише от таке на фото
-
Да, вот именно и какие причины отказов, что немаловажно
-
примут с предыдущим реквестом и не закроют анкету
-
Просто дадут лист продления? Или условное разрешение подавать паспорт с предыдущим реквестом? Спасибо вам за ответ)
12 Jan 2024, 17:45
410556/453343
3 minutes ago