PR CUAET
-
Ні - для довідки зі школи там буде інше віконечко. Коли ви в опитувальнику відповідаєте на питання про PAL - ви вибираєте, що ви підпадаєте під виняток. І тоді пишите в довільній формі лист, що ви подаєтеся на стаді перміт для школи і вам PAL не потрібний і прикріпляєте скріншот з переліком винятків.
-
У мене в задачах написано не надiйшло нiяких повiдомлень у вас теж так писало чи нi ?
-
Срок реквеста закончился 30го января. Я подала 20го января. Должно быть ок, верно?)
-
В мене немаэ моi вiзити. Де на якiй сторiнкiви це знайшли. Я захожу авторизкюуюсь ДIЯ. Iпише запис на визит я заполняю все на 3 крок пише от таке на фото
-
Да, вот именно и какие причины отказов, что немаловажно
-
Просто дадут лист продления? Или условное разрешение подавать паспорт с предыдущим реквестом? Спасибо вам за ответ)
-
Ну это больше о невнимательности тех кто хочет продлить wp
-
Підкажіть чи потрібно при подаванні на продовження S permit додавати свідоцтво про народження дитини?
-
Що робити менi.в моем кабiнетiннма що ви написали моiвiзити?
-
основные причины отказов или выдачи вп на тот же срок, что и старый 1. не оплатили сбор - отказ 2.не сдали биометрию под запросу - отказ 3. короткий паспорт- новый вп на старые сроки 4. есть trp, тк влетал без заграна по sjtd- новый вп на старые сроки 4. вне канады в день вынесения решения - отказ. но тут можно получить пересмотр решения в пользу одобрения 5. не предоставил ответ на запрос про службу- отказ 6. в анкете на визу скрыл службу в армии, а в вп показал службу - отказ за мисрепрезентацию
-
Ми через монобанк звідси зареєструвалися