PR CUAET
-
якої інформації? ця інформація вже давно є в базах і повістки вже давно по цим адресам розсилаються. зайшли ви на сайт дії чи не зайшли - це нічого не міняє
-
Повістку на Укр. адресу. Я маю на увазі, ті хто не хоче реєструватися в Резерв, ідуть подивитися через сайт Дії чи є взагалі той QR код, а на сайті Дії запитують дуже багато інформації, а потім під шумок відправляють на укр. адресу повістку.
-
Для нотаріальних дій в Україні
-
Наприклад у нас в дії чомусь не підтягнутий паспорт. Вони при реєстрації на сайті питають номер телефону, серію та номер паспорту, адресу українську, навіщо вони це все питають, якщо в них є ця інфа, тим паче в додатку вже зареєстровані
-
Я не знаю звідки люди беруть то, що світова економіка перебуває у рецесії. Нижче наведу основні ознаки рецесії у порівнянні до теперішньої економічної ситуації у світі. 1. Зниження ВВП • За прогнозами ООН, у 2025 році глобальне економічне зростання залишиться на рівні 2,8%, що відповідає показникам 2024 року. • Це нижче за середній рівень до пандемії (3,2%), але не свідчить про загальний спад економіки. • Регіональний контекст: • США: ВВП зростає завдяки сильному споживчому попиту та ринку праці. • Європа: Економіка ЄС показує ознаки стагнації через слабке промислове виробництво. • Китай: Повільне відновлення, проблеми у секторі нерухомості та боргове навантаження. 2. Ринок праці та рівень безробіття • Глобальний рівень безробіття залишається низьким – близько 5% на початок 2025 року. • В США рівень безробіття – 3,7%, що є історично низьким показником. • В Європі ситуація неоднорідна: Німеччина та Франція мають відносно стабільний ринок праці, а в Південній Європі є проблеми. 3. Фондові ринки • Ринки демонструють змішану динаміку: • S&P 500 та Nasdaq у 2024 році показали зростання, в основному завдяки технологічному сектору. • Китайський фондовий ринок – у спаді через проблеми в економіці. • Волатильність залишається високою, але падіння, яке б відповідало рецесії, наразі немає. 4. Споживчі витрати та інфляція • Світові центробанки припинили жорстку монетарну політику: • ФРС США та ЄЦБ не планують нових підвищень ставок, що сприяє економічній стабільності. • Інфляція сповільнюється: у США вона близько 3%, у ЄС – 2,9%. • Пом’якшення кредитних умов стимулює споживчі витрати та інвестиції. 5. Скорочення обсягів виробництва • Світовий банк прогнозує зростання економіки у 2025 році на 2,7%, що говорить про стабілізацію виробничих процесів. • Промисловий сектор у Європі слабкий, особливо в Німеччині. • Технологічний сектор у США та Азії продовжує розширюватись, що підтримує глобальну економіку. 6. Прибутковість бізнесу • Загалом корпоративна прибутковість стабільна, хоча є ризики: • Технологічні компанії продовжують зростати. • Компанії, що залежать від кредитного фінансування (нерухомість, рітейл), відчувають тиск. • Головні загрози: геополітична напруженість, торговельні конфлікти, протекціонізм. 7. Фінансовий сектор • Фінансова система поки що не у кризі, але є ризики: • Банки США стикаються з проблемами ліквідності, особливо у сфері комерційної нерухомості. • Європейські банки мають стійкіші позиції, але страждають від низької маржі через високі відсоткові ставки. • Центральні банки уважно слідкують за ринком кредитування, щоб уникнути кризових явищ. Висновок Світова економіка сповільнюється, але поки що не входить у фазу рецесії. Деякі регіони та сектори мають труднощі, але загальний рівень економічної активності, споживчих витрат і прибутковості бізнесу не відповідає класичним ознакам рецесії. Я відкритий до дискусії, тому, якщо хтось вважає, що ми все-таки перебуваємо в рецесії, аргументовані відповіді вітаються.
-
Працює бот, тому вибачайте. Правила групи «тикають» учасники часто)) Читайте, і заходьте частіше 😉
-
Я прилетіла з України, тому що робила загран другий. Часу не вистачило на внутрішній. Разом не працює система, щоб зробити. В Києві в міграційному паспортному сервісі сказали, що нотаріальні дії тільки з ID, не паперовий зразок. Це лише посвідчення особи.
-
Всім привіт, хотів би поділитися досвідом співпраці з Юлією @ProfTranslation1 Швидко, якісно, з чітким розумінням термінів. Все на відстані, що мені подобається. З вас лише гарний скан вашого документу (він таки чіпляється до перекладу) Мало кого рекомендую, але тут прям співпраця вищого класу Дякую вам, Юлія
-
Мої знайомі зробили в Канаді. Але, в Онтаріо. Видають
-
Всім привіт, хотів би поділитися досвідом співпраці з Юлією @ProfTranslation1 Швидко, якісно, з чітким розумінням термінів. Все на відстані, що мені подобається. З вас лише гарний скан вашого документу (він таки чіпляється до перекладу) Мало кого рекомендую, але тут прям співпраця вищого класу Дякую вам, Юлія
-
-
-
Я оплатила DHL 21.01. и сразу выслала в Эдмонтон квитанцию с заявой. Еще не получила трекер номер, значит еще не доставили паспорт в DHL службу... тоже переживаю, хотелось бы паспорт получить до марта.