PR CUAET
-
Так, бо там вказано батьків.
-
Чекайте повинні вам повідомити, я чекала з 13 грудня по 31 січня. Вчора отримала дату 26.08
-
По відео дивилась, що можна самій фото зробити і піде, головне щоб обличчя було на 80% фото, світлий фон і без тіней. Дуже здивувалась, тому перепитую
-
Чи є варінт заїхати по візітор візі і отримати перміт ? Чи без візи куает все?
-
Я рік тому всю родину фотографувала сама.
-
Я знаю. Цікавить саме може був такий досвід у когось? Чи може бути таке, що не продовжать на такий короткий термін?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка які дії повинні зробити після евакуації авто.? Купили авто, зробили реєстрацію, все було в порядку. Через два місяці евакуювали авто із стоянки під будинком. Виявилось попередній власник мав грошову заборгованість. Що робити в такій ситуації?
-
Доброго дня підкажіть будь ласка можливо є люди котрі отримали Study Permit для університету. Таке запитання чи можливо податись на Study Permit без листа від університету о вступі . Щоб встигнути до 31 березня на подачу? Мій син зараз закінчує 12 клас та хоче вступити до університету але до 31 березня він не встигає отримати цей лист, що порадите?
-
А что это за документ?
-
Тоже интересует
-
Ні - лише з листом від університету. Стаді перміт для універу до числа 31.03 зовсім не прив'язаний, оскільки ви подаєтеся не по програмі CUAET, а на основі зарахування в університет. Тому податися можна будь коли.