PR CUAET
-
Хто буде на днях їхати забирати паспорт машиною в Едмонтон і не проти взяти попутчика, маякніть, будь ласка.
-
як буде запит - пройдете новий. здебільшого зараховують попередній
-
Где были такие дни? Мой P2 был 24 октября и eCoPR получен 11 января, итого 78 дней и это было еще быстро по таймингу других апликантов марта-апреля 2024
-
Тем более кто может предугадать когда canada post забастует опять.
-
Підкажіть, будь ласка, як довго паспорт виготовлювався. Ми подалися 20 січня на нові паспорти. Вже 10 днів статус "документи відправлені на перевірку".
-
В мене теж була така ситуація, з посольства ніхто не відповідав і паспорт приїхав через дипломатичну пошту. Тепер чекаю на повернення коштів від DHL.
-
В мене така ж ситуацвя була. Син 16 років відкрив рахунок у банку а-банк дистанційно. Потім встановтв дію через банк ід. І так подалися на слот на новий паспорт у посольство, реєструючись на слот через дію.
-
🇬🇧 Job Vacancy: Hair Colorist We are looking for a hair colorist to join our salon 📍 Location: 1620 Dickson Avenue, Landmark 5, Kelowna What We Offer: ✔ Pay: base salary + commission ✔ Flexible work schedule ✔ All materials provided by the salon ✔ Comfortable work environment & steady client flow ✔ Training opportunities for beginner stylists Responsibilities: 🔹 Performing hair coloring in various techniques 🔹 Advising clients on color selection and hair color aftercare 📩 Send your resume/portfolio to email: tkolma2004@gmail.com 📞 Contact via phone: +1236313362 📲 Reach out on Telegram: @tkolma0 🇺🇦 Вакансія: Майстер-колорист Шукаємо майстра-колориста в салон 📍 Адреса: 1620 Dickson Avenue, Landmark 5, Kelowna Умови: ✔ Оплата: ставка + % від послуг ✔ Гнучкий графік роботи ✔ Салон забезпечує всі матеріали ✔ Комфортні умови та постійний потік клієнтів ✔ Можливості для навчання майстрів-початківців Обов’язки: 🔹 Окрашування волосся в різних техніках 🔹 Консультація клієнтів щодо вибору кольору та догляду за кольором волосся 📩 Надсилайте резюме/портфоліо на email: tkolma2004@gmail.com 📞 Телефонуйте: +1236313362 📲 Пишіть у Telegram: @tkolma0
-
Так. Вони продовжать до кінця терміну дії паспорту.
-
letter of introduction wp
-
Допоможіть будь ласка. Скачала форму 5710 вона не відкривається на мак там написано скачати adobe. Я скачала , пробна версія , відкриваю документ і не можу реєструвати, всі поля не активні , с чому проблема ???
-
Добрий вечір оновлення подала 12 січня. 31 січня оновлення що ваш ВП схвалений в подовжений до кінця дії паспорту.
-
На TFSA рахунок ви кладете гроші вже після оподаткування. Все, що ви заробите в рамках цього рахунку, інвестуючи не оподатковується.
-
Доброго вечора. Можливо хтось може поділитись інформацією коли і як краще ловити слот, консульство Торонто. Дякую! 🙏 Гарного вечора!
-
Дивлячись які слоти 🤷 ті що з лютого по липень ті можна в будь-який день та час. Якщо ті що від серпня до кінця року то щодня крім п'ятниці та субботи опівночі по Києву
-
Добрый вечер. Есть новый паспорт,есть продленный WP до 2028,нужно продлить визу которая заканчивается в марте 2025. Кто продлевал ,напишите пожалуйста в личное сообщение .Есть несколько вопросов.
-
Я подавалась 30.10. а статус поменялся на готов 21.01. вот теперь жду доставку. Но у меня не проверке выявлено что старый паспорт не был анулирован, этот вопрос решался до середины декабря. С середины декабря они продолжили изготовление паспорта.
-
Хто підкаже, скільки часу є на те, щоб податися на переоцінку після отримання результату? Чи немає ніякого ліміту?
-
Вітаю. Порадьте якесь свіже відео(інструкцію) по подачі на aos. Дякую
-
Подбачив. Дякую!👌
12 Jan 2024, 17:45
410661/461618
8 minutes ago