PR CUAET
-
Підкажіть якщо у дитини немає прописки в Україні але була народжена там, що в даному випадку писати в анкеті на подачу паспорта?
-
Якщо у дітей паспорти закінчуються в листопаді 2026 року, а visitor record для школи у меншого і work permit з правом навчатися в школі у старшого до лютого 2026 року. Що робити? Чи на нові паспорти вже робити нові, бо зловили слоти на липень чи на ці самі паспорти продовжувати? Старший закінчує школу і йде в коледж. Менший переходить в high school.
-
Якщо ви маєте на увазі re-evaluation, то на протязі 6 міс від дати здачі тесту, і є лише сенс робити при speaking and writing, коштує 55 дол - це за один, не знаю чи за кожен потрібно окремо платити
-
З ПР вже можна змінювати.
-
Добрий день, якщо зайняти слот для виготовлення закордонного паспорту в консульство України в Чехії, або іншої європейської країни, вони приймуть документи? За умови що, природньо, ніяких документів що підтверджують проживання в цій країні в мене не буде? На сайтах консульств всюди цей документ вказаний як обов’язковий. Заздалегідь дякую.
-
В кого був перміт до 2027 і кому продовжили до 2028 року?? І якщо видадуть перміт на менший терміт то то перший ворк перміт буде дійстий так само до 2027?
-
www.bmo.com/main/personal/bank-accounts/new-bank-account-offers-and-promotions-1/
-
Як Ваші результати тестування?
-
Вашу останню прописку
-
Ostap Bosak@ , підкажіть будь ласка чи потрібно мати кошти на рахунку при подачі на оновлену програму Rural? Чи це умовах для тих хто закордоном?
-
Hi, чекаємо
-
але ж роботодавець може видати форму T2200?
-
Уточніть у вашого роботодавця чи може він вам видати форму T2200, якщо Так тоді ви зможете вказати ваші витрати.
-
Добрий вечір. Я вже не маю сил чекати на продовження Ворк Перміту, бо не хочу втратити роботу. Постійно пишеться що розглядається. Куди можна поїхати щоб з ними поговорити, може якось пришвидшити. Дякую за зрозуміння