PR CUAET
-
Нажаль,не відкриває,хоча скачана остання версія.
-
Тобто після Sabmit чи до? Не зовсім розумію...
-
І ми(((
-
Не отримали … а Ви?
-
Ми теж девʼятого січня і нічого( ви отримали АОР?
-
Я вас розумію. Я потім ще декілька раз зберігала цю інформацію. Бажаю вам терпіння і витримки.
-
Скажіть будь ласка, чи можна якось авторизуватись без дія підпис?
-
Зрозуміло, дякую. Шукаю спосіб зберегти до сабміту.
-
Після. Коли я задала питання, мені нижче відповіла Катя. Я так і зробила. Відправила аплікацію і потім все зберігала. Я вам пишу по памʼяті, бо вже рік пройшов.
-
Вітаю вас !! Гарний результат ! А який був текст на останнє завдання з читання ? Про що не памʼятаєте ?
-
Всім привіт маю таку ситуацію зловив слот в посольство. І коли збирав документи вияснилось що не маю фото вклеєного в 25. Ще 6 років тому. Можливо в когось була така ситуація? Що порадите
-
Хотіла, але діло в тому шо нема вже банка українського на телефоні, і номери загубились українські щоб заново попробувати ввійти в банк
-
Онтаріо теж
-
Яка провінція? Ми в Онтаріо
-
Банк айдi внизу Пробували?
-
Урааа🎉 Всі 7, за читання 8.
-
Він буде в Дії
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, як оплачувати ворк перміт?
-
Доброго вечора, друзі. У мене до вас є запитання. Уявімо ситуацію, що я змогла оформити закорд.паспорт. Я зможу десь побачити чи узнати його номер і серію до отримання паспорта на руки чи не зможу? Дякую за відповідь.
-
Новий паспорт ще не готовий, чи можна продовжити WP з поясненням, що паспорт невдовзі буде готовий? Чи обов'язково потрібно щоб вже був паспорт, тільки тоді буде продовжено WP?
12 Jan 2024, 17:45
410809/454211
7 minutes ago