PR CUAET
-
Хотіла, але діло в тому шо нема вже банка українського на телефоні, і номери загубились українські щоб заново попробувати ввійти в банк
-
Яка провінція? Ми в Онтаріо
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, як оплачувати ворк перміт?
-
Новий паспорт ще не готовий, чи можна продовжити WP з поясненням, що паспорт невдовзі буде готовий? Чи обов'язково потрібно щоб вже був паспорт, тільки тоді буде продовжено WP?
-
Супер результат
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.htmlВи? подружжя, сімейний партнер або дитина, яка перебуває на утриманні іноземного працівника, який має дійсний дозвіл на роботу або схвалений для отримання дозволу на роботу. Не всі члени сімей працівників мають право. Перевірте, чи маєте ви право подати заявку на відкритий дозвіл на роботу ; особа, яка має дозвіл на тимчасове проживання, дійсний протягом 6 місяців або більше; особа, яка подала заяву на отримання постійного місця проживання в офісі в Канаді та була визнана такою, що має право на отримання статусу постійного жителя (схвалення першого етапу); або особа, яка подала заявку на постійне проживання за програмою Express Entry та подає заяву на отримання проміжного відкритого дозволу на роботу
-
Доброго вечора. Маю питання з приводу продовження ворк перміту. Відео дивилась але то воно записане рік тому. Зараз анкета трохи оновилась. Питання слідуюче:
-
Та сама помилка і в нас постійно. Не знаємо є,що робити якщо чесно.... Не розумію, як люди ловлять ті слоти))) магія
-
Доброго дня, я страховий брокер. Вам можуть відмовити тільки у випадку історії важких хвороб таких як параліч, рак, пересадка органів і тд. Від вас ніхто не вимагатиме додаткового медогляду. Страхова компанія відправляє свою медсестру до вас додому, вона візьме аналіз крові та сечі і потім страхова після перевірки схвалить поліси. Це безкоштовно для клієнтів. Якщо є важкі захворювання – аналізи покажуть. Так що не переживайте, можете мені зателефонувати-я вам надішлю квоти і розповім деталі різних варіантів страховки.
-
але я працюю і не на утриманні
-
Я схиляюсь до першого пункту так як я і мій чоловік маємо розрішення на роботу
-
Доброго вечора) підкажіть будь ласка якщо вже є background completed, але нема ще final decision. Наше, так би мовити дочірнє підприємство закрили і всіх перевели в основну компанію, тобто місце роботи не змінилося, посадові обовʼязки не змінилися, лише тільки назва компанії в якій працюю. Чи треба повідомляти IRCC, якщо так, то куди саме дзвонити/писати. Допоможіть розібратися. Дякую.