PR CUAET
-
Підкажіть будьласка,якщо написано от так (знято)чи можна зробити буде паспорт в Торонто?підходить їм таке?
-
Тоді це норм ціна
-
Під час розгляду будь-якого подовження є підстави для відмов. Неможливо однозначно на це питання. Є умови , за якими подовжується строк пермітів ( головна підстава special measures for CUAET holders ), Ви маєте перебувати на території Канади, і підтвердити свій робочий статус або статус перебування. Питання Ваше узагальнене.
-
Вітаю. Підкажіть, може хтось стикався, які документи CRA вимагає на підтвердження доходів чоловіка? Він в Україні. Я в Канаді. В CRA запросили інформацію про його доходи. Мені просто суму зазначити, чи їм виписки з банку тре, чи його українську податкову декларацію? Наперед вдячна за відповідь.
-
Адміністративні сбори Ви оплачуєте в особистому кабінеті . Якщо Ви виконали умови і завантажили всі документи, які є обовʼязковими, Ви зможете сплатити адміністративні сбори за посиланням .
-
У нас донька закінчила місцеву школу але вона добираєт бали по деяким предметам в 5 секондері бо вона хоче вступати на sciences pures. В нашому регіоні в Chaudière-Appalaches можливо податися як місцеві(нам так сказали зі школи) і вже в один сежеп вона подалася з допомогою conseiller pédagogique. Як буде далі, напишу.
-
Скажіть чи можливо продовжити OHIP страхування для доньки по ворк перміту батька, тому що у доньки скоро закінчується подалися на новий візітор рекорд але не факт що отримаємо його до того поки її страхування закінчиться, якщо це можливо як саме це зробити
-
Так, таке іноді буває, в мене теж таке було. В такому випадку закривала все і чекала до іншого разу, коли не викидатиме зі сторінки.
-
Добрий вечір. Чи була у когось така проблема: як тільки відкриваю вебсайт для подачі - відразу ж викидає із сторінки. Подаю аплікацію через MacBook (якщо це важливо) програмне забезпечення оновлене. Не можу розібратись чи це проблема у браузері чи тп чи це їхній сайт так постійно зависає ?
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка, якщо я зараз в США но мій паспорт дійсний до 20 лютого 2025 року там и вклеїні мои діти и моя віза. Мій ворк пермід також до 20 лютого, можу ли я прилетіти до Канади и податись на подовження перміду чи спочатку тільки паспорт треба зробити? Дякую
-
Лечу в Консульство, порадьте отель де можна залишитись на ніч,бо не встигаю все за один день😞
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь-ласка. Коли приїхали в 2022 році, дітям (8 і 10 років) дали visitor record. Зараз подаюсь на продовження, треба робити їм study permit чи visitor record? Дякую!
-
Дякую за відповідь!
-
Вітаю. Підкажіть, чи платив хтось на послуги в Консульстві у Едмонтоні дебетовою карткою, яка не є Visa чи Mastercard? Чи не було проблем з оплатою? Дякую за відповідь!