PR CUAET
-
Бо ви вже записані на слот
-
Дякую
-
Дітям можно пізніше,головне батькам.
-
Каждые 5 мин обновления делали и в 9 20 утра вылез слот
-
В якій годині ви заходили ?
-
Привіт, можливо в когось була така ситуація, в минулому році оплатила за брекети 4000$, але бухгалтер мені не казала, що можна подати ці кошти , щоб за них повернули податки, як мені повернути податок за минулий рік, зробити форму Т1 чи додати рахунок за брекети в цю податкову декларацію?
-
Скажіть будь ласка, як добратись з аеропорту до нього? Лише таксі?
-
Це залежить куди вкладати. Є можливість окрити рахунок в інвестиційному фонді з хорошим поверненням, але там буде захист вкладу від ASSURIS. Можете погуглити що це. assuris.ca/how-am-i-protected/
-
Там за останні 12міс. Якщо ви приїхали не більше року,то ви проходили.
-
Добрий вечір, скажіть будь ласка, я подала документи на новий паспорт в Оттаві, а доставку оплатила до Едмонтана, бо живу в Калгарі. Чи можлива така доставка? Хто знає? Дякую за відповідь!
-
🤣🙂🥰😗😍😀🙂😄😆 Ось основні види страхування в Канаді: - Страхування життя (Life Insurance) – забезпечує фінансову підтримку родині чи бенефіціарам у разі смерті застрахованої особи. - Страхування від нещасних випадків та хвороб (Accident and Sickness Insurance) часто класифікується як страхування від нещасних випадків (Accident Insurance) покриває витрати на лікування травм, отриманих внаслідок нещасного випадку, та може забезпечити виплати при інвалідності або смерті та страхування на випадок хвороби (Sickness Insurance). -Critical illness insurance – це вид страхування, який забезпечує фінансову допомогу, якщо застрахована особа отримає серйозний діагноз, наприклад, рак, інсульт, серцевий напад або інші важкі хвороби. - Автомобільне страхування (Auto Insurance) – обов'язкове для водіїв, покриває збитки, що виникають під час ДТП, та медичні витрати у разі аварії. - Страхування майна (Home Insurance) – захищає будинок чи квартиру від пошкоджень, пожеж, крадіжок чи інших стихійних лих. - Страхування для подорожей (Travel Insurance) – покриває витрати на медичну допомогу під час подорожей, а також компенсує втрату багажу чи скасування подорожі. - Бізнес-страхування (Business Insurance) – покриває ризики для підприємців, зокрема за збитки чи пошкодження майна, відповідальність перед третіми особами. - Страхування домашніх тварин (Pet Insurance) - це вид страхування, який покриває медичні витрати для ваших улюбленців.
-
Хто подався вже на візу? Маю питання: Моя форма 5257 ніби всі ячейки заповнені і програма, де заповнювала каже все добре і штрих коди маю,а в документи до візи не підтягується,пише що якась помилка є...Вже два дні сидю над нею..Може хтось стикався і підкаже що може бути..
-
Savings/investments protection. - Please look at page 2
-
Подача 20 серпня. Запит на біометрію прийшов 2 дні тому.
-
А вас много людей в аппликации? Нас трое и тишина 🔇