PR CUAET
-
до речі фото так і залишиться в статусі “in review” навіть після отримання карт
-
дякую
-
можете передзвонити. агент інколи надає вірну інформацію
-
ми вже 2 місяця чекаємо (
-
2 тижні на затвердження фото.
-
Скажите пожалуйста могу ли я податься на продление вокр пермита на воссоединения семьи от пермита мужа ? Так как мой закончится 20 февраля 2025 года
-
📌 Що кажуть наші клієнти, чиї діти також навчаються закордоном: 💬 “Заняття з вами дуже подобаються і син чекає їх і виконує домашнє без проблем. Це для мене велика радість і здивування, бо зазвичай уроки не хоче робити і в школу йти не хоче” 💬 “Нам дуже подобається вчителька, знайшла підхід і донечка задоволена. Допомагає з завданнями німецької програми” 💬 «Ви робите гарну справу для наших дітей за кордоном» Будемо раді допомогти і вашим діткам з будь-якими перешкодами і таким чином полегшити вам життя💚
-
Елена, скажите, вы не знаете что это за зверь и как так может быть😩 с этого акаунта недавно была подана заявка на ВП и СП
-
дякую .
-
якщо з фото все ок, то перевіряйте в gc key статус відправки карт
-
Здравствуйте Уже сделала submit application на продление wp и поняла, что не указала data and place of my most recent entry to Canada Абсолютно вылетело с головы, что год назад я выезжала на пару дней с Канады Насколько это критично и можно ли как-то исправить?
-
дякую. навіть не думала що таке буває )