PR CUAET
-
Здравствуйте Уже сделала submit application на продление wp и поняла, что не указала data and place of my most recent entry to Canada Абсолютно вылетело с головы, что год назад я выезжала на пару дней с Канады Насколько это критично и можно ли как-то исправить?
-
дякую. навіть не думала що таке буває )
-
Даже так можно!!? Спасибо, попробую🙏🏼
-
Понял спасибо за ваш ответ
-
Він у неї ніде не находиться у її елекроному кабінеті. Зовсім. Вибачте, ми спілкувалися просто. Я не можу допомогти їй знайти її запис. Може хтось допоможе?!! Хто добре володіє комп'ютером?!!
-
Звідки ви можете знати що буде через 3 роки? Чи будуть знову продовжувати програму, та які додаткові програми Канада для Українців введе?
-
В мене тільки одна моя мама 75 років, без обтяжуючих обставин)
-
А якщо express entry CEC?
-
Слот у мене не знаходиться в кабiнетi бо моя вина. Зловила слот та на радостях забула назад вручную переключить дату час регион нажала кнопки автоматично все повернулась. Теперь пише що слот маю а в кабiнетi не показуе. Допоможiть. Будь ласка.
-
Типу чому не вказуємо що ми разом
-
Ого, не знала про це. Не підкажете, мані ордер це просто у банк підійти і сказати, що для консульства треба для оплати послуг? Вони там знають реквізити? Бо ніколи такого не робила, а у середу вже в Едмонтон їхати
-
Дуже вдячна вам за пораду. Нехай щастить!
-
Можете на пошті зробити. В мані ордері вказуєте від кого(своє ім'я, суму та кому мані ордер(отримувач). Краще так ніж бігати. Я була тиждень тому на слот то люди теж хотіли карткою оплатити, але термінал не працював і всіх відправляли йти робити мані ордери, тому ми зайшли майже на 2 години свого часу