PR CUAET
-
Так - на візу можна подавати з любої країни.
-
То можливо варіанти які в них є важко реалізувати?
-
На самом деле лучше указывать ,вы можете приложить документ о совместно аренде Мы когда приехали вместе ,не знали что УжЕ считается common low ,а так же начитались ,что везде подаваться отдельно до подачи первой налогов декларации,и вот ни где мы не указывали ни письменно ни документально ,подаете вы налоговую декларацию вместе и вам потом в кабинет cra приходит задолженность по климатическим ,так как только ооодииинн на семью имеет право получать выплаты эти Я конечно не знаю ,как это работает ,что может быть задолженность ,если люди бывает по одному пруф адресу снимают комнаты с другими обоими ,а при подачи на налоги считают совместное жительство Поэтому лучше все указывать правдиво
-
Да. Карта еще не приехала (IRCC сказали ждать до 6.02., но у меня билеты куплены, поэтому хочу перестраховаться, чтобы обратно смогла въехать).
-
Дякую
-
Це ви на основі екопр хочете зробити, так. Для повернення в Канаду без дійсної картки.
-
Ви написали що весь час поки чекаємо треба бути в Канаді, а якщо чекати wp, я зможу його отримати на родича, чи можна його вислати на Україну і відкривати візу? Чи треба бути в середині країни Канади?
-
дуже Вам дякую за відповідь🙏 а як краще зробити з Вашого досвіду,відкликати чи дослати?
-
Простите пролистала весь список тем, не нашла. Можете сказать как ветка называется?
-
Доброго дня. Потрібна людина на клінінг, обов'язково проживати в Спрюс Гроув, або Стоні Плейн. Зайнятість орієнтовно з 9 до 3-4 години. Оплата орієнтовно 20 доларів на годину. Авто та англійська не потрібні. Якщо ви не живете в зазначеному районі, прохання не турбувати. Всіх решта запрошую в особисті.
-
Ми не подавалися на кліматичні виплати
-
Тоді питань нема, просто треба розуміти лише те, що офіцер може не розділяти вашу думку) Рурали і французька мова всім відкриті
-
Благодарю, попробую сначала по чатам
-
Підкажіть, будь ласка, чи може син 17 років самостійно забрати паспорт?
-
Я переплутала TRP з PRTD, по гілці. Але десь у гілках я це бачила. Спробуйте по запиту пошукати. Або задайте ваше питання, якщо не знайдете, я прикріплю консультанта
-
Вітаю. Якщо громада визначена як рурал на сайті, але зараз призупинила видачу листів. Питання це ж все рівно рурал локація яка дає бали, але тоді можлива подача без листа тільки на опотюніті стрім ?
-
А що буде після 25%? Може вплинути теж на міграцію ?
-
Добрий день! Поясніть, будь ласка, дозапит фінансів - це про що? Це виписки з канадського чи українського банку? Що саме їх цікавить?
-
Добрий ранок.Підкажіть будь ласка хто писав листа до консула як багатодітні,чи отримали відповідь та запис, скільки часу потрібно чекати?
-
Я вивчаю цю тему також, бо вже розумію, що знадобиться також.😂 але дуже ще сподіваюся, що ні, тому так все продивилася поверхнево
12 Jan 2024, 17:45
411168/466639
about a minute ago