PR CUAET
-
Дякую
-
Це ви на основі екопр хочете зробити, так. Для повернення в Канаду без дійсної картки.
-
Ви написали що весь час поки чекаємо треба бути в Канаді, а якщо чекати wp, я зможу його отримати на родича, чи можна його вислати на Україну і відкривати візу? Чи треба бути в середині країни Канади?
-
дуже Вам дякую за відповідь🙏 а як краще зробити з Вашого досвіду,відкликати чи дослати?
-
Простите пролистала весь список тем, не нашла. Можете сказать как ветка называется?
-
Доброго дня. Потрібна людина на клінінг, обов'язково проживати в Спрюс Гроув, або Стоні Плейн. Зайнятість орієнтовно з 9 до 3-4 години. Оплата орієнтовно 20 доларів на годину. Авто та англійська не потрібні. Якщо ви не живете в зазначеному районі, прохання не турбувати. Всіх решта запрошую в особисті.
-
Ми не подавалися на кліматичні виплати
-
Тоді питань нема, просто треба розуміти лише те, що офіцер може не розділяти вашу думку) Рурали і французька мова всім відкриті
-
Благодарю, попробую сначала по чатам
-
Підкажіть, будь ласка, чи може син 17 років самостійно забрати паспорт?
-
Я переплутала TRP з PRTD, по гілці. Але десь у гілках я це бачила. Спробуйте по запиту пошукати. Або задайте ваше питання, якщо не знайдете, я прикріплю консультанта
-
Вітаю. Якщо громада визначена як рурал на сайті, але зараз призупинила видачу листів. Питання це ж все рівно рурал локація яка дає бали, але тоді можлива подача без листа тільки на опотюніті стрім ?
-
А що буде після 25%? Може вплинути теж на міграцію ?
-
Добрий день! Поясніть, будь ласка, дозапит фінансів - це про що? Це виписки з канадського чи українського банку? Що саме їх цікавить?
-
Добрий ранок.Підкажіть будь ласка хто писав листа до консула як багатодітні,чи отримали відповідь та запис, скільки часу потрібно чекати?
-
Я вивчаю цю тему також, бо вже розумію, що знадобиться також.😂 але дуже ще сподіваюся, що ні, тому так все продивилася поверхнево
-
Доброго дня ! Підскажіть чи можливо зареєструвати аккаунт CRA , якщо не подавав декларацію раніше, а при реєстрації просить заповнити поле 15000?
-
Не адалося,помилка так і висять
-
Щиро дякую!!!
-
Рівно 25%
12 Jan 2024, 17:45
411172/462157
less than a minute ago