PR CUAET
-
Добрий день! Поясніть, будь ласка, дозапит фінансів - це про що? Це виписки з канадського чи українського банку? Що саме їх цікавить?
-
Доброго дня ! Підскажіть чи можливо зареєструвати аккаунт CRA , якщо не подавав декларацію раніше, а при реєстрації просить заповнити поле 15000?
-
Не адалося,помилка так і висять
-
Щиро дякую!!!
-
Ви просто написали що сьогодні вам вдалося зловити..
-
Доброго дня. Подались на початку грудня минулого року, в травні прийшов запрос на біометрію-здали. Окремого листа з АОR не було. І с того часу тиша((( Намагалась знайти номер телефону щоб зателефонувати і поцікавитися станом,але не можу знайти. Через онлайн форми нічого невидае ( Може хтось може підказати номер телефона? Чи ще якусь пораду дати ? Дякую
-
Ні - лише за 2 місяці до закінчення.
-
Якщо терміни пермітів в ваших дітей закінчуються в лютому 2026р - то ви повнні до цього часу обов'язково подати на їх продовження. Оптимально зробити дітям до того часу нові паспорти - бо так отримаєте лише до завершення дії старого паспорту - в вашому випадку до листопада 2026р. Щодо старшого - уточніть в коледжі чи вони допустять його до навчання по ворк перміту. Бо полісі є, але є випадки коли вимагають наявність лише стаді перміту.
-
з ECopr все ще можна повертатися через наземний кордон США, хтось знає?
-
Доброго дня. Зараз буду подавати заявку на продовження work permit. Оскільки український закордонний паспорт закінчується в березні 2026, то хочу також надати паспорт Ізраїлю. Питання: в анкеті треба ставити громадянство України, а в додаткові документи додати паспорт Ізраїлю, чи навпаки?