PR CUAET
-
Ні - лише за 2 місяці до закінчення.
-
Якщо терміни пермітів в ваших дітей закінчуються в лютому 2026р - то ви повнні до цього часу обов'язково подати на їх продовження. Оптимально зробити дітям до того часу нові паспорти - бо так отримаєте лише до завершення дії старого паспорту - в вашому випадку до листопада 2026р. Щодо старшого - уточніть в коледжі чи вони допустять його до навчання по ворк перміту. Бо полісі є, але є випадки коли вимагають наявність лише стаді перміту.
-
з ECopr все ще можна повертатися через наземний кордон США, хтось знає?
-
Доброго дня. Зараз буду подавати заявку на продовження work permit. Оскільки український закордонний паспорт закінчується в березні 2026, то хочу також надати паспорт Ізраїлю. Питання: в анкеті треба ставити громадянство України, а в додаткові документи додати паспорт Ізраїлю, чи навпаки?
-
Аор тобто номер аплікації надійшов разом з біометрією. Наступний етап еліджибиті, для грудня ще зарано бо листопад тільки розглядають.дзвонити не має ніякого сенсу бо відповідь буде розглядається, чекайте. Орієнтовно можливо через 2 місяці почнуть розглядати грудень. Слідкуйте за чергою у чаті
-
Попробовать, не понравится, поменять.
-
Мені «подобається» ця стандартна відповідь- «ви в черзі очікування»! Яка на фіг черга, коли аплікація від 11 січня вже з AOR , а аплікація від 9 січня -ні.
-
Добре. Мені вчора прилетів мют за те що я хотів сказати що сам по собі продукт не 💩 а дуже спеціальний і підходить одиницям людей. По сабжу не знаю де я там розповідав про 20%, намагаюсь взагалі про дохідність не розмовляти. Але так я думаю 24% при MER у майже 3% це печально коли S&P видав 25% за 2024, а сег фонди досі мають порочну практику deferred sales charge, яка вже була давно забанена в mutual фондах. По факту це ще один низьколіквідний продукт, який карає вас за спробу дострокового виходу з нього 🫡
-
Умова отримання ВП - знаходження на території Канади. Бо в момент розгляду офіцер може подивитись де ви є на даний момент. Якщо побачить що вас немає може просто відмовити. А може і не подивитися) Таке також буває. Це рандом. Віза з території Канади отримується за 1-2 місяці. З України більше року.