PR CUAET
-
100$
-
Вітаємо. Ви можете очікувати на Т4А.
-
Я правильно розумію що найближчий по часу слот на даний момент це Оттава, а найдальший це Едмонтон? Підкажіть будь ласка на які місяці намагатися ловити в Оттаву?
-
Дякую!
-
Ще рано вітати, бо я 17-й день чекаю ecopr 😁 я напишу, коли отримаю. Однак дякую! 1. На тодішній момент мені не треба була французька по двом причинам: - це була необовʼязкова умова для проходження по цій програмі (в січні 2024 року це змінилося). - мені вистачало балів без неї. Тобто, мінімум я набрала. Джоб оффер був за межами Монреалю, що надало мені максимальну кількість балів і можливість виплисти в пулі + моя заявка була пріоритетною по двох напрямках. 2. Курси залежать від професії, на котрій ви працюєте. 📣 Важливо не тільки працювати на кваліфікованій посаді згідно тій програмі, але і відповідати вимогам НОК. Я працюю помічником бухгалтера. В мене в нок було декілька варіантів. Мати вищу освіту в цій сфері або досвід роботи декілька років + пройдена курси. Оскільки я в Україні працювала в тій сфері, то додатково мені треба було мати диплом або пройдено курси по спеціальності. В свою чергу я обрала курси бізнес-школи від КМА та курси Кембриджу. Отримала сертифікацію, переклала у сертифікованого перекладача та відправила. Чула від інших, що їм відмовляли на підставі маленької заробітної плати, котра не відповідала вимогам нок та середній зп по цій професії. В мене таких проблем не було
-
Вітаю, якщо ваше програмне забезпечення запитає , то вкажіть що так ,є такий рахунок.але всі актівіті з цього рахунку не оподатковуються і не показуються.
-
Всім Привіт! Порекомендуйте будь ласка імміграційного консультанта з власного досвіду який працює з OINP. Дякую)
-
Але коли будете вказувати це списання притримуйтесь правило, що medical expenses списується за рік. Тобто якщо ви їх ставили в липні 2023 , то всі інші medical витрати ( якщо були ) вказуйте з липня 2023 по липень 2024. Все що далі липня буде йти в інший рік.
-
Також вітаю, після CSQ вже всіх можна вітати! А таке питання трохи не по темі еміграції: чи в вашій сфері треба знати французьку чи достатньо англійської?