PR CUAET
-
Будь - які документи, які ви будете подавати потрібно перекладати сертифікованим перекладачем, в тому числі приписні і військові квитки.
-
Ви шановний підредагуйте методичку В/пмж в нас тут ніхто так не каже
-
Доброго дня Хтось має досвід отримання довідки про несудимість з Ізраїлю? Як її можна отримати якщо людина знаходиться в Канаді?
-
Підкажіть, будь ласка , якщо пройти медицину в Європі, то за скільки днів чи місяців вона повинна бути, щоб при в’їзді в Канаду вона була діюча і повторно вже в Канаді не потрібно було проходити???Дякую!
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка чи потрібен апостиль на всі документи для AOS?
-
Яка ціна?
-
@OstapBosak
-
Я не знаю. Прикріплю до вас консультанта
-
Тоді мабудь краще в Канаді проходити?
-
Якщо я по SWO іду то також ці ж умови, чи немає значення ?
-
Вы всерьез считаете, что кому-то нужны?)
-
Офіцери просто можуть не побачити її в базі і не залежить від терміну
-
Разом
-
Вітаю. Підкажіть, як загружати документи і переклади: окремо документ і окремо переклад чи разом в одному файлі документ і переклад?
-
Підскажіть мені будь ласка, подаю заявки на продовження віз для дітей, просить заповнити форму для заміни умов перебування в Канаді в якості робітника, так потрібно, чи я десь зробила помилку в анкеті і мене не туди занесло?
-
Я бы на вашем месте убедился б, что не будет необходимости получать украинскую справку о несудимости в период с первые пол года после получения PR до получения гражданства. Да и вообще, потенциал проблем мужчинам зарубежом, как по мне, не исчерпан. Даже после принятия проекта. Поэтому, соглашусь, что PR (любое пмж) – щит, но от уголовки той же не спасет. Хотя массовых дел имхо не будет потому что нагрузка на прокуратуру
-
Підскажіть будь-ласка, це тільки в мене не видно закріплених повідомлень?
-
Конечно не может, тем более если прошло >5 лет
-
Так, і?
-
В моем случае никакой. Но если люди платили взятку тцк, и прокуратура насобирала достаточно материалов, она теоретически может подать запрос на экстрадицию таких людей.
12 Jan 2024, 17:45
41132/407948
2 minutes ago