PR CUAET
-
Спробуйте дочекатись 15:00 і поставити час по Києву. Бо ловити слот з майбутнього то є шахрайство, і ви дивуєтесь і сердитесь що воно у вас не працює. Можливо просто помилку виправили.
-
Особисто я вказував дату видачі та закінчення з другого WP, результат - approved
-
У вас висять? З лютого до кінця липня? То шукайте десь там є один чи два вільних
-
Тому відповідати людям можна що при вас прийняли когось але чи це є гарантія що усіх приймуть невідомо
-
Ще не знаю як стати в чергу очікувати в Торонто, бо немає кнопки тієї. Це мабуть тому що ті слоти з глюком висять? Як вважаєте?
-
Або ви чи міленіум 🤣🤣 за донат
-
Звідки ви знаєте де він? Може для нього родичі з Києва ловлять слот, бо він працює.
-
Зараз багато хто говорить про шахрайство, бо не встигли спіймати)
-
але ж він не в Києві, айайай
-
Хто із ВС отримував паспорт із Оттави? Розкажіть із досвіду як замовляли доставку і скільки часу це зайняло. 🙏
-
Так може бути вільний, бо якщо нема то одразу пропонує чергу очікування, але клацати треба по одному, одночасно декілька не можна, по черзі по одному кожного разу знімати вибір усіх там є галочка щоб напевно
-
Бо ловити може людина з Києва, а от людина з майбутнього не може
-
Що за нісенітниці ви пишете? Я нікому слоти не ловлю. Довго ловила для дітей, ділюсь досвідом.
-
Поверніться в нормальний пояс та час, заходити потрібно завжди під своїм часом та поясом
-
Апрув зараз всім українцям дають - офіцер на даному етапі в такі дрібниці не заглиблюється. Це немає принципового значення для апруву. Просто логічніше, що у статусі воркера ви перебуваєте від моменту отримання першого ворк перміту.
-
Краще на СП.
-
Доброго дня, підкажіть чи порадьте чи варта купувати дентал і хелс страховку якщо компаніє цим не забезпечує. І чи можливо все оформити на сімю?
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, дитина вчиться у другому класі, її подавати на візітор рекорд або стаді перміт?
-
есть критические вещи, а есть не критические. это из серии некритических вещей. есть 'правильно, согласно инструкции', а есть и 'так сойдет'. вот это из серии 'и так сойдет'. также, как и примеры, когда указал только 3 работы, а не все, тк места больше нет в таблице; прикрепил только первую страницу паспорта, а не все со штампами; фото сделал не в студии, а дома напротив стены, и тд. и те, и те, получают одобрение, но это не означает, что было сделано 'правильно' и согласно инструкции.
-
Можна зрозуміти коли людина у відчаї і намагається знайти можливість піймати той слот. Але які можуть бути наслідки цього шахрайства? Може система вийде з ладу коли почне викладати слоти які вже зайняті людьми з майбутнього? А може просто самі хитрі зараз заберуть всі слоти до кінця року, і не буде можливості ловити тим кому вони дуже потрібні. Може люди почнуть писати в підтримку і цей баг приберуть? Я сподіваюсь що останнє спрацює, а не система ляже і розробники дізнаються про це тільки в серпні, коли консульства сповістять їх що люди не приходять оформляти паспорти!
12 Jan 2024, 17:45
411335/474652
29 Mar 2025, 13:54