PR CUAET
-
Ще не знаю як стати в чергу очікувати в Торонто, бо немає кнопки тієї. Це мабуть тому що ті слоти з глюком висять? Як вважаєте?
-
Звідки ви знаєте де він? Може для нього родичі з Києва ловлять слот, бо він працює.
-
Хто із ВС отримував паспорт із Оттави? Розкажіть із досвіду як замовляли доставку і скільки часу це зайняло. 🙏
-
Бо ловити може людина з Києва, а от людина з майбутнього не може
-
Що за нісенітниці ви пишете? Я нікому слоти не ловлю. Довго ловила для дітей, ділюсь досвідом.
-
Апрув зараз всім українцям дають - офіцер на даному етапі в такі дрібниці не заглиблюється. Це немає принципового значення для апруву. Просто логічніше, що у статусі воркера ви перебуваєте від моменту отримання першого ворк перміту.
-
есть критические вещи, а есть не критические. это из серии некритических вещей. есть 'правильно, согласно инструкции', а есть и 'так сойдет'. вот это из серии 'и так сойдет'. также, как и примеры, когда указал только 3 работы, а не все, тк места больше нет в таблице; прикрепил только первую страницу паспорта, а не все со штампами; фото сделал не в студии, а дома напротив стены, и тд. и те, и те, получают одобрение, но это не означает, что было сделано 'правильно' и согласно инструкции.
-
Можна зрозуміти коли людина у відчаї і намагається знайти можливість піймати той слот. Але які можуть бути наслідки цього шахрайства? Може система вийде з ладу коли почне викладати слоти які вже зайняті людьми з майбутнього? А може просто самі хитрі зараз заберуть всі слоти до кінця року, і не буде можливості ловити тим кому вони дуже потрібні. Може люди почнуть писати в підтримку і цей баг приберуть? Я сподіваюсь що останнє спрацює, а не система ляже і розробники дізнаються про це тільки в серпні, коли консульства сповістять їх що люди не приходять оформляти паспорти!
-
Ок. Напевно я не з тих хто подорожує, не врахував.
-
Навіщо? Візітор рекорд проще і достатньо.