PR CUAET
-
То явно глюк, чи якісь роботи проводять. Не можуть же бути всі середи від лютого вільні? Може то так пільгові категорії вставляють в чергу, на середи.
-
Вітаю! Стосовно форми Т2200. Працюю на відстані 50км від дому, чи можу подати цю форму на списання витрат на паливо? Дякую!!
-
Можливо я для місцевих дивилась , дякую
-
Трохи не так. Якщо уважно і прискіпливо прочитати пояснення в інструкції на сайті IRCC - пише ось таке - "Якщо ви проходили медичне обстеження, дайте відповідь «Так» на запитання. "Чи проходили ви медичне обстеження уповноваженим лікарем (лікарем) IRCC протягом останніх 12 місяців?" Тобто в поясненні чітко вказано, що якщо ви медичне обстеження проходили !!! і все - не деталізується коли) - то от на таке то питання треба відповісти так. Дальше там вказано, що треба прикріпити ваш медогляд (для цього буде спеціальна опція в чек листі) Поліс про медогляд є тимчасовий і напевно щоразу не переробляють анкети - але дають чіткі інструкції на сайті. Це таке ж як є інструкція, що в розділі роботодавця писати - UKRAINE 2022.
-
Немного нагнали панику по поводу пятницы в Эдмонтоне. Всё настолько плохо из-за льготников? Имею в виду, у нас слоты на пятницу в августе, вот теперь сидим и думаем))
-
Добрый день. Подскажите по заполнению на продление WP. 1. Нужно пользоваться тем же аккаунтом, в котором была подача на CUAET ? Просто мне помогали и сама я не заполняла. 2. Если это семья, то подаватся вместе на главного апликанта или каждый отдельно? Сын выехал за границу, и пока подать не может, может ли невестка пока подать на себя ? Гражданин Украины - он. 3.Там есть вопрос о медкомиссии последним 12 месяцев ,ту нас уже больше ,насколько это не хорошо? Спасибо большое за помощь.🙏
-
Вітаю! Чи є хтось, кому довелось робити нове свідоцтво про народження? Моє згоріло разом із квартирою. В Україні не була вже 3 роки і не планую. Як у такій ситуації зробити нове свідоцтво про народження? Чи є хтось із подібним досвідом? З чого взагалі почати?
-
Приєднаюсь до питання. В мене 33 км
-
Ну я не можу клацати, бо я маю вже слот і мені не потрібен ще один.
-
Зверніться до консульства Нідерландів у Канаді. Я робила довідку з несудимости з Болгарії. Просто подзвонила в консульство. Мені сказали список документів, які треба принести. Записалась онлайн на прийом. І все. Всі інші дії там підкажуть.
-
Ваше свідоцтво про народження є у ваших батьків, актовий запис тощо, тобто не саме свідоцтво а повна інформація. Другий варіант, ваші батьки можуть отримати за вас, бо є вашими батьками і відправити вам фото. Третій варіант, є фірми в Україні, хто цим займаються
-
Доброго дня! Чи потрібно ловити слот, щоб забрати паспорти виготовлені?
-
Мягко говоря, вы не правы. Ни одна страна "онлайн" персональными данными не делится. Канада может увидеть только факт въезда/выезда, а не содержимое ваших визовых анкет и т.д. Почитайте международные форумы ждунов PR. У дальнобойщиков которые постоянно мотаются в сша туда обратно , большие задержки в Infosharing
-
Я змінювала роботу. Моя іміграційний консультант порадила не писати, а повідомити, якщо IRCC зробить запит на додаткові документи.
-
Дуже цікаво. І добре, якщо так. Бо мені ще казали, що не видадуть нікому, окрім мене.