PR CUAET
-
Так - для чоловіків для любих консульських дій треба кюар код з Резерв+ - робити не раніше ніж за 3 дні до прийому в консульстві.
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 EDMONTON Great Day everyone! Театр ERLORD PRODUCTION хоче представити вам трейлер для нашої вистави по «Лісовій Пісні» від Лесі Українки! Захоплююча робота з несподіваними сценаричними втручаннями нікого не залишить рівнодушним. ❗️Sunday February 16th, 2025 6:00 PM - 8:30 PM MST The Orange Hub 10045 156 St NW, Edmonton Поспішіть придбати свій квіток адже місця лімітовані! www.showpass.com/forest-song/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaYGO4BTW95r9xolXp_u-I5BdFto6kSEyGeDLqCHK8HjwfrpXVcjdKQL5IU_aem_Xwe49Use8larrV4Af4ZkUQ ‼️Дізнайтесь більше про наші вистави в соц мережах! www.instagram.com/erlord.production/ #ERLORD #театр #реклама
-
Дякую за відповідь! Інше питання чи повинен бути резерв + для чоловіків в цьому випадку? Може хтось вже стикався
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠
-
И я не смог это делать через диа
-
Скажите пожплуйста что мне нажо делать чтобы смог продлить паспорты для детей
-
На сьогодні - так, продовжують в живій черзі.. Але краще уточняти на сайті консульства, бо може щось змінитися. Там є вся інфо.
-
Всем доброго дня
-
Я теж отримала,в цю дату подавала
-
Окремим документом ворд чи пдф додати в додаткові документи.
-
Mad English TV , HZad Education, Mock test celpip, читала книги, слухала новини по телевізору, дивилася фільми.
-
Це у вас не за навчання французької ?
-
Дуже дякую!
-
На жаль ні. В цій групі є гілка - так і називається Резерв+. Напишіть запитання там - можливо щось вам порадять.
-
Дякую🙂
-
🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 ЗА ЯКІ ПОРУШЕННЯ МОЖНА ВТРАТИТИ ЧИ НЕ ОТРИМАТИ PR НЕ ЗАБУДЬТЕ ПІДПИСАТИСЯ ТА ПОСТАВИТИ ВПОДОБАЙКУ ❤️❤️❤️ youtu.be/8LmA5I49XnU?si=BUf4YFqshun4RMbP
-
здравствуйте, в какие дни и время можно приходить забирать?
-
А якщо його немає на обліку, то паспорт не продовжать відповідно…
-
Можу лі я полетіти у Торонто с Калгарі і повернутися.Якщо прострочені віза.
-
Ще додаток Makes Your Fluent для розмов.
12 Jan 2024, 17:45
411541/472600
2 minutes ago