PR CUAET
-
Людина написала, що довідка не потрібна, але це лише післі отримання PR. До отримання — потрібна. Уточнення деталі.
-
Ніяк неможливо притягнути до кримінальної відповідальності людей, які платили за це, або які незаконно перетнули кордон любим можливим шляхом. Це я вам як юрист кажу, з багатим досвідом у кримінальному праві. Не смішіть людей.
-
Никто никого ни в какой розыск за такую ерунду не подаст)
-
Похоже на дело которое примет интерпол?
-
Шановний, претензії у вас, судячи зі всього. Мова йшла про довідку про несудимість при подачі на громадянство, а не PR. Що ви хочете?
-
Я уточнив для того, щоб хтось не прочитав, не звернувши уваги на цю деталь. У вас якісь претензії?
-
При подачі на громадянство після 4 років довідка буде не потрібна
-
Що вам не зрозуміло?
-
Беріть довідку про несудимість і подавайтеся на PR
-
А що, зараз не видають довідки про несудимість?
-
А Канада надає громадянство українцям, які тут не народилися, без PR?
-
У мене видно
-
Ви написали про 4 роки життя в Канаді та 2 з них у статусі PR. Щоб цей статус отримати, потрібна довідка. Цього ви не написали. Якщо б ви рефлексували мову, якої користуєтеся, то ваша думка була б сформульована точніше. Ще раз повторю, щоб отримати PR, наразі довідка потрібна.
-
Ви можете написати у гуглі "ст.336 КК України науково-практичний коментар", обов'язково звертаючи увагу на час кожної її редакції та редакції законів/підзаконних актів, що з нею пов'язані, та не забуваючи про те, що закон немає зворотньої сили, прочитали, що саме та як потрібно довести у суді, щоб людину визнали винуватою у цьому злочині. Сподіваюсь, коректно відповів.
-
Ви думаєте, що люди в цій групі не знають, що для отримання PR потрібно надати довідку про несудимість? Мова йшла про надання довідки при подачі на громадянство ВЖЕ МАЮЧИ PR. І вам ніхто не забороняє брати зараз довідки для подачі на PR.
-
Подскажите, почему невозможно привлечь к ответственности? Просьба корректно) Я вот открываю новость: «В Україні за ухилення від мобілізації відкрито 9 тис. кримінальних справ, 2600 із них уже в судах» Возможно, по ком-то в этом чате открыто дело. Почему человек в Канаде, прибывший, допустим, пол года назад, может быть уверенным, что его не выдадут
-
Не нужно быть юристом, чтобы это понимать. Канаду могут заставить вас выдать путем экстрадиции в случае если вы будите в международном розыске. Если даже и дойдёт до этого, что мало вероятно, то статья "побег из страны или отказ службы в армии" не подпадает под экстрадицию для западных стран 😅
-
Не те що думаю, я впевнений. Зараз і цей законопроєкт — не закон. До чого ви вже другий раз про зараз пишете?
-
Незнаю що то було , але зараз уже видно , дякую
-
Якщо в країні голову Верховного суду взяли на хабарі та жодного рішення або вирока з його участю ніхто ніколи переглядати не збирається, то як, на думку цього Стена, слідчі будуть доводити незаконність підстав (відстрочка/зняття з обліку), за яких людина змогла виїхати, або доводити незаконність перетину кордону тими, хто взагалі паспорт свій не надавав?))) До речі, Інтерпол займається розшуком, він до екстрадиції не має жодного відношення.
12 Jan 2024, 17:45
41156/451404
2 minutes ago