PR CUAET
-
Будьте обережні з посадою зварювальника. Вона підліцезована в більшості провінцій. І без відповідної ліцензії ні досвід ні job offer не зарахують
-
до 6ти місяців не потрібно стаді перміт
-
loj 22j[ не одружені діти рахуються вашими залежними, і будуть іти на ПР розом з вами
-
Через ЕЕ не просять, через ПР портал просять.
-
Я стараюся перекладати так щоб переклад показував одне імя
-
Але ж на сайті IRCC вказано, що для подачі на PR свідоцтво про народження є обов'язковим лише для дитини, щоб підтвердити родинні зв'язки з головним аплікантом.
-
Для самого LMIA переважно не потрібно. Якщо робота непрофесійна (TEER 4-5) то для самого WP можуть просити.
-
Мусите розказати, що ви робите. ПО назві складно сказати
-
Це була програма TR to PR
-
Сама процедура оформлення на перший погляд легка, доки справа не доходить знятися з місця прописки. А при знятті з місця прописки просили військово - обліковий документ.
-
Так, це правда. Всіх деталей як саме і на якій підставі зняли з обліку я не знаю. Мені лише сказали, що зняли з обліку. А перед цим поставили, бо раніше на військовому обліку не стояв.
-
МВД министерство внутренних дел МЗС міністерство закордонних справ. Мови різні, органи також)))
-
Знятися з обліку можна лише тим, хто має на це підстави. Постійне резиденство іншої держави — не підстава.
-
Звісно, можливо. Але тільки якщо є на це підстави.
-
Добре що вийшло. Бо coPR це непідтверджений ПМЖ по суті. Я боялась що через це можуть не давати йти по процедурі. Дякую за інформацію!
-
так паспорт в мене до 2029, мені його не потрібно продовжувати, а на новий не реально потрапити в чергу. З тим що в мене є чи продовжать мені перміт?
-
coPR. Вони подавали документи на міграцію в Канаду ще до початку повномасштабного вторгнення. Тобто в Канаді до цього вони ні разу не були.
-
Скажіть будь ласка, в знайомих був PR чи coPR?
-
diia.gov.ua/services/povtorna-vidacha-svidoctva-pro-narodzhennya
-
При оформленні в Україні виїзду на ПМЖ за кордоном не відмовляються від українського громадянства. Мої знайомі оформлювали виїзд за кордон на ПМЖ будучи в Україні. Вони мали coPR Канади. Війна застала їх в Україні. Після того, як міграційна служба України дала дозвіл на виїзд за кордон на ПМЖ потрібно знятись з місця прописки. Без військово облікового документу знімати з місця прописки не хотіли. Знайомий звернувся в ТЦК і там його зняли з обліку і аж тоді зняли з місця прописки (тобто виписався) і потім в податковій брав довідку, що немає боргів. Після цього всього міграційна служба поставила штамп в паспорті , що оформлено виїзд за кордон на постійне місце проживання. Виїхали з України в грудні 2022 року. Вся процедура оформлення зайняла 6 місяців.
12 Jan 2024, 17:45
Post 4116 of 398858
16 minutes ago