PR CUAET
-
На питання в заявці на продовження ВП: за останні 10 років чи подавали ви свої біометричні дані(відбитки пальців) якщо це стосується дитини 10 років, то вірно вказати ні?
-
Не смешно
-
@OstapBosak
-
Дзвоніть у свій Вуз. Дивіться телефони на сайті. Може це і норм. Може вам нададуть офіційне обґрунтування цього
-
Коли був запит, підкажить будь-ласка
-
Так і в мене нема
-
Вітаю! Ви інвестуєте через якийсь банк, чи окремого інвестиційного брокера? Дякую!!
-
А де саме Ви інвестуєте? Через кого? Бо я спробував через свій банк, але щоб поповнити, треба приходити в банк....а часу на це не має. Дякую!!
-
Ок. Дякую
-
Days Inn Downtown (780) 423-1925 g.co/kgs/24ytpf6
-
Інвестую через Wealthsimple та InteractiveBrokers. Надаю перевагу особистому управлінню портфеля.
-
В мене рахунки в Questrade та IB( і раніше були в Freedom finance)
-
В контрольному списку документів для продовження ВП цифрове фото тільки в мене, а в дружини і в дитини немає такого пункту то їм не потрібно додавати фото?
-
Підкажіть будь ласка, коли Вам прийшов AOR?
-
Ви пробували витягнути ВОД з дія портал чи оновити резерв+? Без цього не вийде подовжити паспорт для чоловіків 18-60, можете подивитись перелік необхідних документів на сайті вашого консульства.
-
Доброго дня! Підкажіть будьласка, у когось WCB Alberta вимагали оформити labelety insurance?
-
У вас теж все вийде, головне кожного дня щось робити, навіть півгодини вже принесе результат. І в першу чергу працювати над слабкими сторонами. У мене це говоріння і слухання. Бажаю успіхів і найкращих оцінок!
-
Підкажіть, будь ласка, чи є шанс отримати паспорт з таким статусом в Резерві? Я подав документи на паспорт 3 місяці тому в ДП Документ і тоді статус був без порушень. Але недавно статус оновився на цей
-
Вітаю. Ви маєте отримати форму від навчально закладу .
-
Подскажите пожалуйста если подавать ребенка 15 лет на work permit, то кабинет в IRCC ему можно создать его личный или его надо подавать с кабинета мамы? Заранее благодарю
12 Jan 2024, 17:45
411622/464775
4 minutes ago