PR CUAET
-
Вітаю. Ви маєте отримати форму від навчально закладу .
-
Подскажите пожалуйста если подавать ребенка 15 лет на work permit, то кабинет в IRCC ему можно создать его личный или его надо подавать с кабинета мамы? Заранее благодарю
-
Доброго дня! Підкажіть будьласка, WCB Alberta вимагає оформити labelety insurance. У когось було таке?
-
Ребята, возник вопрос при добалении паспорта на ВП. Добавила паспорт 1 стр., а стр.с визой и печатями при добалении меняет паспорт на визу - вместе не добавляет. Как удалить теперь вообще документ? Или теперь надо удалять всю апликацию и снова ее создавать? Паспорт и визу добавлять оба через пдф?
-
Щиро Вам дякую за підтримку. Мені здається, щ у мене ВСЕ слабкі місця😂 Хотіла зазубрити корисні фрази для різних тропіків. Ви десь зустрічали такі підбірки?
-
www.zensurance.com/liability-insurance?nab=1&utm_source=google&utm_medium=Pmax&utm_campaign=Google_Pmax&utm_term=&utm_content=&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAzPy8BhBoEiwAbnM9O3ZVow1gj1s9JTtB7rkRvheJqyS_M10HdS9gCdB9o_918xMsrR83HxoCml4QAvD_BwE
-
З продовженим паспортом давали WP. А от продовжити раніше ні. Вони при мені висчитували в календарі кожен день.
-
це нормальна практика, так . майже кожний бізнес страхується
-
Спасибо! Поняла.
-
1. Так. 2 нікому
-
в гугле все есть. поиск по чату тоже t.me/prcuaet/19036/470370
-
Там немає видалити, або добавити правильний
-
Підкажіть, будь ласка, чи хтось подавався на подовження ворк перміта з подовженим паспортом? Якщо так, який був результат? І друге питання: чи комусь вдалося подовжити паспорт раніше, ніж за два місяці до його закінчення?
-
А там ліміт на рік 8000, ви в 2024 поклади і за 2023 рік як частково ?
-
компанії їх винні подати до кінця лютого, то ще чекайте
-
Підкажіть будь ласка, якщо прийшов дозапит на фінанси, мілітарі та медицину, і все готово до відправки окрім медогляду, бо апоінтмент на наступну неділю. Чи треба чекати щоб все відправити ? Після медогляду дають якусь бумагу?
-
Спасибо! А как теперь удалить документ добавленный?
-
Так пробували(
-
я думаю додати до вже діючої
-
Не подскажите номер телефона, пожалуйста?
12 Jan 2024, 17:45
411640/467343
about a minute ago