PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, якщо прийшов дозапит на фінанси, мілітарі та медицину, і все готово до відправки окрім медогляду, бо апоінтмент на наступну неділю. Чи треба чекати щоб все відправити ? Після медогляду дають якусь бумагу?
-
Спасибо! А как теперь удалить документ добавленный?
-
Так пробували(
-
я думаю додати до вже діючої
-
Не подскажите номер телефона, пожалуйста?
-
Обʼєднати файл в один
-
Доброго дня, підскажіть будьласка більше про це. Можу я створити ЕЕ аккаунт якщо тільки 10 місяців роботи в Канаді?
-
Медогляд проводять в базі автоматично після проходження, рсс їх бачить, алеж бумагу після проходження краще запросити, т.я. бувають тупять коли заносять в базу ( помилятися на одну букву в прізвище або имя ) перевіряйте папери уважно в мед закладі
-
Tak
-
харківська прописка а не повинно якось показуватися в додатку, що прийшла повістка? я думав, що це із-за того, що ВЛК не пройдена
-
SP для навчання в університеті/ коледжі. Для школи вистачить VR
-
В ДП - по відгукам чув що не видають . Яка у вас адреса Вам швидше за все прийшла повістка P.S - не приймають а чи видадуть, краще на пишіть до них
-
Пока никто не ответил к сожалению. Мне кажется SP понадежнее и перспективнее чем VR.
-
Это вы про какой пермит? Тот который Study permit?
-
Далі слотів не показує
-
Ні - не потрібно, якщо ви не були за межами Канади більше 6 місяців. Медогляд дійсний впродовж 5 років.
-
Доброго дня. хто працюєте асистентом в школі, ви проходили заново медогляд на новий перміт? Ви вибирали, там на початку, що працюєте з дітьми? Що робити не знаю, що вибрати, я не вчитель, але працюю з дітьми
-
Wealthsimple та Questrade. Перший більш мобільний, легше поповнити рахунки, модна купувати долю акції.
-
Звонила в IRCC. Сказали,что у них есть квоты на стади пермит, и для детей из садика и младшей школы предназначен визитор рекорд.
-
На сайте canada ca написано что SP нужен чтоб иностранным студентам учиться в учебных заведениях которые есть в определённом списке. Глянул, там колледжи, академии и тд. Если интересно в гугле напишите canada ca study permit, первая ссылка.
12 Jan 2024, 17:45
411655/466673
5 minutes ago