PR CUAET
-
Доброго дня, підскажіть будьласка більше про це. Можу я створити ЕЕ аккаунт якщо тільки 10 місяців роботи в Канаді?
-
Медогляд проводять в базі автоматично після проходження, рсс їх бачить, алеж бумагу після проходження краще запросити, т.я. бувають тупять коли заносять в базу ( помилятися на одну букву в прізвище або имя ) перевіряйте папери уважно в мед закладі
-
Tak
-
харківська прописка а не повинно якось показуватися в додатку, що прийшла повістка? я думав, що це із-за того, що ВЛК не пройдена
-
SP для навчання в університеті/ коледжі. Для школи вистачить VR
-
В ДП - по відгукам чув що не видають . Яка у вас адреса Вам швидше за все прийшла повістка P.S - не приймають а чи видадуть, краще на пишіть до них
-
Пока никто не ответил к сожалению. Мне кажется SP понадежнее и перспективнее чем VR.
-
Это вы про какой пермит? Тот который Study permit?
-
Далі слотів не показує
-
Ні - не потрібно, якщо ви не були за межами Канади більше 6 місяців. Медогляд дійсний впродовж 5 років.
-
Доброго дня. хто працюєте асистентом в школі, ви проходили заново медогляд на новий перміт? Ви вибирали, там на початку, що працюєте з дітьми? Що робити не знаю, що вибрати, я не вчитель, але працюю з дітьми
-
Wealthsimple та Questrade. Перший більш мобільний, легше поповнити рахунки, модна купувати долю акції.
-
Звонила в IRCC. Сказали,что у них есть квоты на стади пермит, и для детей из садика и младшей школы предназначен визитор рекорд.
-
На сайте canada ca написано что SP нужен чтоб иностранным студентам учиться в учебных заведениях которые есть в определённом списке. Глянул, там колледжи, академии и тд. Если интересно в гугле напишите canada ca study permit, первая ссылка.
-
Так ви можете подати на WP
-
Немного по другому задам вопрос: Сейчас у ребенка 15 лет имеется VR. Можно ребенку сменить VR на SP или WP. Причина смены, ребенок хочет подрабатывать на каникулах а VR этого не позволяет. Вся семья по CUAET в Канаде.
-
Щойно запитувала подругу, яка CSQ має з початку серпня 2024. Новин нема. Наш CSQ під ялинку прийшов, то раніше як за півроку я нічого не чекаю
-
Якраз у Mad English TV є багато, також у цій книжці багато прикладів, вона мені дуже допомогла.
-
Вам видадуть WP від дати коли заява буду розглянута
-
Може підкажете, які варіанти є в наступній ситуації? Людина старше 80 років, подалася по програмі для воз'єднання українців через Квебек 15 міс тому. Квебек під ялинку видав сертифікат відбору, але ніхто не знає, як швидко справу тепер фіналізують. Паспорт і дозвіл на роботу дійсні до квітня 2026 року, тобто ще більше року. Але є страх не встигнути отримати ПР по програмі до того часу (бо ж Квебек має обмежені квоти на гуманітарку...). До кінця березня 2025 ще можна податися на продовження ворк перміту, але для того треба мати новий чи продовжений паспорт. Виглядає так, що ні те, ні те ми не можемо зробити (новий паспорт через консульство за 2 міс не зробимо, бо ще й слот зловити треба, а старий паспорт не подовжать). Варіант катнуть за паспортом в Європу не підходить через вік і стан здоров'я заявника... Може, є ще якісь варіанти? Дуже дякую
12 Jan 2024, 17:45
411661/466359
5 minutes ago