PR CUAET
-
А подруга точно по нашій програмі подавалась, бо якось дуже швидко сертифікат уже в серпні.
-
If you want to buy Canadian also think about where you buy your gas. Якщо ви хочете купувати канадський бензин, також подумайте про те, де ви його купуєте. Chevron - American 🇺🇸 Esso - American 🇺🇸 Mobil - American 🇺🇸 Petro Canada - Canadian 🇨🇦 Husky - Canadian 🇨🇦 Irving - Canadian🇨🇦 Ultramar - Canadian 🇨🇦 Canadian Tire - Canadian 🇨🇦 Pioneer - Canadian 🇨🇦 Co-op - Canadian 🇨🇦 Supersave - Canadian 🇨🇦 Shell - Dutch 🇳🇱
-
Принципова різниця у тому, що ваш роботодавець потрібен мати десигнейте від провінції під AIP. Тобто спитайте на роботі чи підтримують вони AIP. Друга відмінність, що по AIP вас подає на ендорсмент роботадавець і ви його отримуєте бистріше, третя відмінність АІР триває 9 місяців на федеральному рівні ( але на практиці може і більше )
-
Добрий вечір, під скажіть є відео які податись на продовження стаді прості для дитини 11 років? Дякую
-
Вони знали,що я по Куает
-
Два роки назад племінниця неправильно подалася на стаді перміт в коледж - ніби вона не в Канаді і були проблеми з отриманням паперового документу. Три рази звонили в IRCC і щоразу давали різні поради і в 2 з 3 порада була неправильна. Тому не факт, що на зв'язку був оператор компетентний по програмі CUAET - різні працівники бувають. PS А що власне ви в них хотіли вияснити?
-
Дякую за відповідь.
-
Добрий вечір, під скажіть є відео які податись на продовження стаді прості для дитини 11 років? Дякую
-
Добрий вечір! Напишіть будь-ласка які потрібно документи для дитини 17 років щоб забрати паспорт в Торонто
-
Я напевно не зможу без резерва
-
Тобто з дії була ок? Ви її у консульстві перекладали та завіряли?
-
Я чекала 3 місяці ( від еліжібіліті до формуляру на сертифікат)