PR CUAET
-
Привіт всім подався на номінацію 07/12/2023 пройшло більше місяця і нема ніякого результату.
-
Скоріш за все, що на той момент закінчились квоти. Тож, до кінця року справа не розглядалась. А зараз у порядку черги
-
Альберта
-
Краще пишіть в гілку тої провінції що подавали. В нас є таких багато
-
Нет в Украине никаких миграционных юристов. Идти нужно к хорошему адвокату, который и постановление обжалует, и заявить на пограничников о превышении служебных полномочий, и заставит тцк выдать справку. Удачи сыну!
-
Спасибо за адекватный ответ) Тут действительно есть парни которые платили тцк. Надеюсь им полегчало 😁
-
Добрий вечір, а чи підійде на федеральний етап такий переклад і нотаріальне завірення: є ксерокопія документу, потім переклад від українського перекладача, а потім нотаріальне завірення, все підшите,
-
Привіт всім подався на номінацію 07/12/2023 пройшло більше місяця і нема ніякого результату. Чи є такі як і я?
-
Мається на увазі більше за людей які пройшли влк і вже мали в армію йти і пропали
-
Жду с конца ноября. Тоже тишина. Ждите, квоты только в начале года возобновились. Очередь из заявок большая.
-
Хоча б один вирок прочитайте, щоб дурниць не писати
-
Підкажіть трак драйвер для отримання PR це тільки 1 клас чи 3 також??
-
Ось тут 👆 можно знайти інструкції, як замовити довідку про несудимість у любій країні світу
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html
-
Вы пробовали через другой КПП выехать? Не знаю как с вашими документами, но видел отзывы людей, который с инвалидностью 3й группы и официальном отказе на одном кпп с лёгкостью выезжали на другом.
-
А зачем ее туда закреплять?
-
А вы уже получили АОR
-
Чтобы видеть как досье продвигается, и какие документы государство ещё попросит. То есть все остальные действия на GCKEY. Но привязать надо после получения AOR
-
Дякую 🙏
-
Добрий вечір, я трохи заплуталась у сайті Альберти буду дуже вдячна якщо хтось зможе кинути мені посилання на сторінку де по коді NOC можна подивитись на рівень англійської мови на який треба здати
12 Jan 2024, 17:45
41177/466266
about a minute ago