PR CUAET
-
Дякую
-
Ні, ви мене не зрозуміли. СЛОТ, ми ЗЛОВИЛИ саме по цій схемі. Підтвердження немає, третій день минув вже. От про що хвилююсь. Дякую!
-
Я думала уже получали😱 но если очередь одна и всех рассматривают постепенно , то тогда понятно! Я думала там хаос как и с ворк пермитом: кто-то за 2 недели получает, а кто-то полгода ждет
-
Перегляньте переписку за сьогодні - декілька разів вже питали за медогляд.
-
Там набагато більше консульств і набагато менше українців на одну європейську країну. Плюс ще є дп документ. Плюс там трохи інша система з документами, немає ворк перміта який був би прив'язаний до сроку дії паспорту. Тож і такої нагальної потреби всім і одразу робити нові паспорти немає.
-
За просто підтвердження після того як зловили я б не переживала, там немає ніяких кнопок для підтвердження слоту. Листи з кнопкою для підтвердження мають прийти тричі до візиту за 30,7 та 3 дні -от за ці листи я б переживала (але не сильно) ви ж чекаєте в черзі очікування на слот ? От може по ньому і підете швидше 🤞
-
21 листопада. Думаю що ще ніхто , так як ще багато людей з літа чекають, да і офіційно квоти ще ніхто не розподіляв. Все напевно почнеться в квітні
-
Ну что ж будем ждать 🤷♀️
-
Не розумію чого взагалі видалили акаунт.. цікаво якщо нічого не робити чи отримаю перміти і що робити у разі потреби звʼязку додаткової інфо якої небудь від мене
-
Ні. Тут всі будуть чекати (
-
Дякую, вже розібралась.
-
Вітаю, маю намір подати батьків на звичайну Visitor visa, хто вже робив подібне, відпишіть в пп, будь ласка, маю декілька запитань.
-
А якщо не з канадцем а з Українцем?
-
@YuliannaVoloshyna: www.ourcommons.ca/petitions/en/Account/Register - тут потрібно зареєструватись і потім підписати. На жаль підписати можуть лише люди із PR або громадяни, тому треба просити їх це зробити.