PR CUAET
-
У вас правильно вказано, не треба нічого міняти
-
Привіт гайз! Хто подовжував WP маючи дійсний паспорт з дійсним пермітом (в мене до 27 року) таке питання - підгружати новий паспорт чи краще обидва? Дякую
-
Якщо немає пр то тут писали що не можна
-
Та я так бачу ( з прикладу вашої знайомої) що взагалі невідомо як воно буде. З серпня місяця мати сертифікат і без відповіді… Але оптиміст глибоко в середині мене сподівається що все ж таки +- однаково отримаємо. І не за горами портал
-
Не може бути, тому що вище пише marital status married
-
Політичні теми у флуд Повідомлення видалені Далі працює бот
-
shared це коли розведені
-
Смотрите. 1. Сначала вы полаетесь в пул (Worker-EOI), там ненадо прикреплять документы, только заполнить анкету 2. Если вас выбирают вам пришлют ссылку на подачу на провинциальный этап и вот тут у вас есть 60 дней что бы заполнить 3. Если вы проходите провинциальный Вас посылают на федеральный этап где еще больше бумажек надо, и только после федерального вы получаете ПР
-
Дитина проживає разом з нами. Опіка загальна на нас двох. Але чомусь написано в кабінеті моєму , що не спільна опіка. Тому дивуюсь, звідки вони собі таке придумали
-
Доброго дня. Підкажіть чи треба повідомляти CRA що ви отримали новий work permit та зробили апдейт SIN (номер той же але строк дії довше)? Якщо так то як це швидко зробити? Дякую.
-
Вдалося?
-
Shared custody коли за призначенням суду наприклад після розлучення дитина проживає під опікою окремо мами і окремо тата певні дні та тиждень
-
www.justice.gc.ca/eng/rp-pr/fl-lf/parent/2004_3/term.html
-
Нема за що
-
Дякую.
-
Зрозуміла, дякую велике 🙏🏻
-
Ні. Вони все бачать самі
-
Якби не проживала разом з вами обома тоді потрібно було б писати - yes
-
Вам не потрібно нічого міняти. В вас правильна відповідь про питання на тему shared custody
-
Новий паспорт
12 Jan 2024, 17:45
411934/466673
4 minutes ago