PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть чи треба повідомляти CRA що ви отримали новий work permit та зробили апдейт SIN (номер той же але строк дії довше)? Якщо так то як це швидко зробити? Дякую.
-
Вдалося?
-
Shared custody коли за призначенням суду наприклад після розлучення дитина проживає під опікою окремо мами і окремо тата певні дні та тиждень
-
www.justice.gc.ca/eng/rp-pr/fl-lf/parent/2004_3/term.html
-
Нема за що
-
Дякую.
-
Зрозуміла, дякую велике 🙏🏻
-
Ні. Вони все бачать самі
-
Якби не проживала разом з вами обома тоді потрібно було б писати - yes
-
Вам не потрібно нічого міняти. В вас правильна відповідь про питання на тему shared custody
-
Новий паспорт
-
Потрібно їм телефонувати щоб змінити, чи можна самостійно в кабінеті це зробити?
-
Можливо для когось стане в нагоді інформація наведена нижче. Маю диплом Магістра в сфері Civil Engineering. Закінчив Київський Національний Університет Будівництва та Архітектури в 2018 році. Приїхав у Канаду (Едмонтон) в жовтні 2022. В січні 2023 знайшов роботу в Едмонтоні по своїй спеціальності та своєму бажанні працювати в тій же сфері, що й до переїзду в Канаду (сфера будівництво та проектування). Позиція Structural Designer. В процесі роботи від колег дізнався про APEGA, ліцензування та інші деталі в нашій професії. В грудні 2023 створив аплікацію на сайті APEGA та подав дипломи на евалюацію у WES (course-by-course). В квітні-травні 2024 отримав статус EIT. Розгляд моєї заявки був близько 3 місяців + 1 місяць WES. Отримав EIT без додаткових екзаменів та курсів, тобто зразу на основі моїх дипломів про вищу освіту. В процесі розгляду заявки не отримував додаткових запитів чи питань, окрім фото моїх документів. З особистого досвіду знаю людей, які отримували статус ЕІТ так само, як і я (без додаткових екзаменів). Але також маю колег на роботі, які в процесі розгляду заявки отримували запит на проходження додаткових курсів. Так як евалюація дипломів відбувається по перевірці кожного пройденого курсу та кількості пройдених годин конкретного курсу. І у випадки розбіжності з місцевими освітніми програмами, необхідно буде самостійно перекривати цю різницю. Якщо курсів багато і у вас на їх проходження немає часу, ви можете запросити проходження FEE (Fundamental Engineering Exam). Це шести годинний безперервний екзамен по всьому, що лише можна собі уявити у вашій сфері. 110 питань/завдань, треба правильно відповісти на не менше ніж 50-60% запитань по кожному розділу. Як я сказав раніше, в моєму випадку не було ніяких додаткових вимог чи запитів.
-
Що буде з Бенефіт Картами після 31 березня? Можна розраховувати лише на робочу страховку тепер? Чи державна страховка все ж залишається, просто буде покривати меншу кількість та вартість послуг? Не зовсім розумію просто, чи потрібно щось робити далі (подаватися на якісь нові страховки чи щось по типу того) Дякую🙏🏻 #HealthBenefitCard
-
Покриття за бенефітами від Альберти буде лише в тих, хто підпадає під загальні вимоги їх отримання. Для решти українців не буде покриватись нічого зі списку
-
Доречі, якщо є хтось із сфери Structural і бажає поспілкуватися про роботу, компанії, зп, поділитися своїм та дізнатися про мій досвід в роботі, чекаю на вас в ПП. Ключові слова: AutoCAD, Revit, S-frame, ETABS, EIT, P.Eng.
-
сколько сейчас ждут AOR? спасибо, дякую
-
Одного не розумію: як Є-ЧЕРГА може пропонувати слоти на вересень, якщо вересень офіційно ще не виставлявся? В чергу йдуть непідтвержені слоти та ті від яких відмовились? Чи я щось не так зрозуміла...
-
Ні, тільки зміна номера, зміна сімейного стану, місця проживання та зміна банку.
-
я знаю, кто это. тк цитаты уже разнеслись по тиктокам😂
12 Jan 2024, 17:45
411943/472550
3 minutes ago