PR CUAET
-
В відео інструкції, яку я тут побачила, консультант каже, що можна себе сфоткати, особливих вимог немає
-
Доброго вечора. З 16 років вже виготовляють паспорт на 10 років який є її самостійним документом. Ваша донька з 16 років вважається вже самостійною особою, без її присутності паспорт та відбитків не може буде виданий нікому (навіть якщо відмовилась здавати відбитки, така функція також доступна)
-
Тобто без Резерву довідку з Дії витягнути не вийде?
-
Ні не обовʼязково, але треба мати інші документи підтвердження її особистості (свідоцтв про народження, старий дитячий загран паспорт)
-
Ні, не прийде. Ви лише може відслідковувати картки у GCKEY, але для цього треба приєднати туди заявку на кожну з них. Там можна буде побачити коли вони надруковані і відправлені, але ніхто не знає як довго вони йтимуть поштою.
-
Ні 😁
-
Вітаю, можливо хтось 2025 прилитів з України до Канади,Калгарі, чи будь яке місто з дітьми по visitor visa, чи можно зараз в аеропорту просити WP та SP? Міграційний консультант радила ,що просіть ,але чи було у когось таке на практиці, чи може бути таке, що офіце взагалі не пусте до Канади? Чи можливо ще є якісь варіанти отримання WP та SP? Дякую
-
Я також написала на веб форму з таким проханням Чекаю на відповідь і дуже сподіваюсь що вийде відмінити
-
привет. общаюсь сейчас с женщиной, которой сначала отказали в ОВП из-за ТРП, она затем отправила web form с просьбой его аннулировать. После чего ей продлили ОВП на 3 года.
-
Так, останнє.
-
Напишіть теж якщо щось відпишуть і якщо вийде відмінити а то я стільки всього начиталась як подають декілька заявок одночасно, не дуже хочеться це робити